partofmylifee

- a thousand miles

Kategori: Allmänt

fick ett träningsschema igår när jag var hos sjukgymnasten så nu är det bara att tuta och köra och hoppas på att det inte vill ge vika för det orkar jag inte, vill bli frisk och kry nu så jag kan studsa runt nu när värmen närmar sig. var en sväng på stan med frugan idag och inhandla lite små saker till henne, alltid trevligt :) har även sökt ett jobb idag uppåt så det är bara hoppas att man faktiskt kan få någon respons framöver, annars är det ganska trist men det är väl bara att söka och söka tills man faktiskt får en träff, har ju ett tag på mig så de bör nog lösa sig hoppas jag :) till en början nöjer mig med vad som helst. var och köpte en cykel till min lilla prinsessa igår också så hon slipper gå till jobbet nu hela sommaren, det är ju en liten bit så de blir toppen. hon blev glad i alla fall och det är huvudsaken :) <3.
'
'
'
- SÅ  SÖÖÖT!

- bröllopet

Kategori: Allmänt

ördags var det dags för bröllopet, mitt första bröllop som jag skulle gå på och det var faktiskt väldigt mysigt :) och jag får väl faktiskt erkänna att jag vart lite blöt i ögat inne i kyrkan haha, det trodde jag inte! efter kyrkan så åkte vi till ett annat ställe för att fira och äta, var väl ingen fest direkt så som jag trodde att det skulle vara men alla har väl olika bröllop :P men lite alkohol slank allt ner och mat och givetvis tårta. mysig liten stund de där, så nu vet jag hur ett bröllop går till också, dunder bra! på kvällen sen så kom danni hem till oss, var flera år sen sist känns de som så det var verkligen jätte roligt. blev snack, tv och lite gott till de. annars har det bara varit en lugn helg, fredagen bestod av shopping och sjukhus och hela lördagen bröllop och idag så har mor och mina systrar varit här på lite middag, blev faktiskt lite söndags tacos. inte dumt alls! grattis igen kära mor på din dag <3. snart måndag igen och vi ska väl inte göra sådär jätte mycket i veckan, planera och beställa tågbiljetter och sådär. vi ska upp till Söderhamn om någon vecka om det blir som planerat hem till frugans mor och bror, gratta lite student och födelsedag. alltid skönt att få åka iväg lite utan att behöva tänka på allt annat. juste på tisdag ska jag och hjärtat iväg på ett hemligt möte också, ska bli kul! ikväll blev det söndagsfilm här i soffan Änglavakt, den var faktiskt helt okej, lite halv trög mellanåt men det var en fin film. på tal om söndagsfilm så saknar jag beck och wallander, det är söndagsfilm om något de!
'
'
'
'

- en snabb update

Kategori: Allmänt

som jag nämnde igår så skulle jag tillbaka till sjukhuset idag, och det gick faktiskt bra :) skönt! inre ledbandet och korsbandet är skrot men förhoppningsvis så kommer det att fixa till sig med tiden, menisken har fått stryk den också men inte såpass så att jag behöver göra en akut operation, det var lite annat också men jag är ingen bra lyssnare när de gäller mig själv och sjukhus. hur som haver så har jag fått remiss till både ortopedservice där jag ska få något slags skydd som kommer hjälpa med stöttning i sidled och sen även en remiss till sjukgymnast, får ta tag i det på måndag. om ungefär 3-4 veckor blir det ännu ett återbesök till ortopeden och det är nog mest bara en uppföljning på hur det har gått, har det gått mindre bra så kan de tråkigt nog bli operation men jag ska göra allt i min makt för att slippa de :). efter allt som har med sjukhus att göra så åkte vi in till elins esplanad och gick lös i alla olika slags butiker så nu får vi hoppas att vi kommer vara bröllopsfina tills imorgon, det där med att springa i affärer när det är typ 26 grader ute är inte min starka sida, trötttrötttrött! men sen fick det bli en pizza på uteserveringen innan vi åkte tillbaka hem :) får tacka hjärtat, siss & michelle för en väldigt trevlig dag. nu får det nog bli att krypa ner under täcket och krama på mitt hjärta som har en mindre bra dag <3.
'
R.I.P puss R.I.P, hoppas du har det bättre där du är nu! <3

- imorgon är dagen jag har väntat på!

Kategori: Allmänt

äntligen ska jag tillbaka till sjukhuset imorgon, till ortopeden och jag antar att jag ska få veta hur mina bilder från magnetröntgen såg ut och hur dem ska gå vidare, eller vad nästa process kommer bli. vågar inte direkt tänka på vad de kommer bli men jag hoppas verkligen att jag SLIPPER operation för jag har verkligen inte tid med det just nu, jag har lite bättre saker för mig faktiskt. jag är glad över att jag har haft/har ett jobb att gå till i vanliga fall för de här med att sitta hemma är verkligen inte min starka sida. börjar bli en aning less faktiskt, efter sjukhuset så blir det att göra skövde på lite olika ärenden, ska ju som sagt på bröllop på lördag så det blir att inhandla lite nya plagg till det bland annat. sen är det premiär på en ny butik i skövde som heter dollarstore som från början är en norrländsk kedja. har besökt den en gång och den är faktiskt kul :) mycket billig skit! idag har det varit en slapp dag med lite tvätt och sådär, sen i afton så åkte jag hjärtat och siss iväg till bäcken och körde minigolv, fick en inbjudan av kommunal så det var trevligt. jag kom i alla fall på andra plats så jag är nöjd men nästa gång ska jag banne mig vinna! efter minigolfen åkte vi vidare till hamnen som var fullt av folk och tog oss varsin glass och njöt av både sol och vattnet, kan inte bli mycket bättre må jag säga. nä nog för idag, jag har ont i mina ben :s känns verkligen som växtvärk, olidligt som fan men inte kan jag väl växa mer nu o_O är nöjd med mina 1,72cm!
/R
'
- sjukan here i come!
'
- ska köpa en massa skit imorgon :P!

- otäckt bra dag

Kategori: Allmänt

kan verkligen inte få nog av solen, den gör mig på så bra humör och allmänt lycklig men så är det säkerligen med dem flesta människorna. idag har det återigen varit balkonghäng här hemma och vi hade ju egentligen planerat en städdag som inte alls blev av, drog några drag med dammsugaren i alla fall. efter någon timme på balkongen med frukost och chill så blev jag bra sugen på att dra ut, visste inte riktigt vart men det fick helt enkelt bli en sväng till sandviken med bäste vän och hans fru och självklart min fru och vovven, hängde på stranden några timmar och kan även berätta att jag INTE bada men jag gick i till knänen i alla fall, badkruka svar JA! vi käkade lite god sallad och käka bullar, på tal om badkruka så är våran hund värre än mig. tråkigt! kanske går att jobba på för som sagt så är hon svart och att svalka sig lite skulle ju inte skada, hjärtat dränkte henne med en vattenflaska istället och det sluta med en VÄLDIGT sandig hund. fick helt enkelt bli en dusch för henne här hemma sen i badkaret och otroligt nog så fungerar de väldigt bra i alla fall. i afton så var vi och besökte våran kära ros på lite fika och en kik på hennes nya lya :) det tackar vi för! tog en till resa till sandviken här nu ikväll för att visa henne var hundbadet låg. nu sitter vi här i soffan nyduschade och solbrända och bara tar det lugnt.
'
JAG ÄR LYCKLIG!
'
- sandviken
'
/R

- väntan & längtan

Kategori: Allmänt

ännu en dag med fantastiskt väder, 23-24 grader hela dagen och jag börja med att sitta på balkongen och bara va, hur skönt som helst. sen skulle vi gå och handla lite men bestämmde oss för att gå ner till hamnen istället och ta en glass i solen, lika härligt varje gång! man märker verkligen att solen utmattar våran söta lilla hund, hon ligger nu här i soffan helt utslagen. förstår henne, kan inte vara enkelt att vara en svarthund som vägrar dricka vatten när man verkligen behöver. det är en väldigt känslomässig vecka känner jag och att gå och vänta på ett svar är riktigt olidligt men snart kommer det, så det är väl bara att hålla ut. rädslan är stor för att besvikelsen ska kasta sig över oss, men naturen har väl sin gång så det är väl bara att hålla alla tummar och tår som går och om inte annat så får man väl bara bita ihop och ta nya tag :). på tal om något helt annat så har jag bränt min lilla nos idag, kommer väl säkerligen kännas imorgon men just nu ser jag ut som rudolf!
snart blir det att kika på outsiders som idag handlar om:
Vi möter svenska nudister som tycker det är naturligt att leva nakna. Magnus Pihl och hans fru i Trångsviken i Jämtland sticker ut i byn eftersom de går nakna. Malin gick i nakenterapi som ändrade hennes liv totalt. I Skåne finns Nordens första nakenhotell. Även i natt.
/R

- sommartider hej hej sommartider!

Kategori: Allmänt

måndag måndag måndag och idag har det varit en riktigt härlig jävla dag med strålande sol och 24 grader varmt, blev att hoppa i shortsen och bara njuta av dagen och som sagt så är jag ju fortfarande sjukskriven men ser det mer som semester. hoppas att vädret håller i sig så man kan vakna med sol i ansiktet och bara gå ut och sätta sig på balkongen nyvaken och naken :). helgen blev det bara lungt och just nu i denna stund så sitter jag faktiskt och funderar på vad vi egentligen gjorde o_O i söndags så åkte vi i alla fall till mini zoo i Tibro tillsammans med Nadja och melker + rickard och lilla wille, vädret var med oss och vi klappa alla söta djur, efter det så åkte vi hem till nadja och sebbe starta grillen, underbart! på tal om något helt annat så är det äntligen återbesök på sjukhuset på fredag, ska bli spännande och se vad lilla doktorn säger och efter det gör jag och hjärtat skövde osäkert, vet i alla fall att jag kommer bli en kostym rikare för på lördag ska vi på bröllop och jag vet inte riktigt hur jag ser på den saken, blir mitt första bröllop så det blir säkerligen trevligt.. eller?  well well, återstår att se.
ÖNSKAR såå att jag hade en motorcykel, en båt, en vattenskoter osv osv! det är sommar de om något, kan ju alltid hoppas på att vinna några miljoner, då skulle jag köpa mig allt detta även om jag inte får för frugan ;D. kanske ska ta och köpa mig en lott någon dag, plötsligt händer det! nä fan nu vet jag inte vad jag ska yttra mig mer om så jag fäller nog ihop locket här nu och återgår till tvn!
'
'
- dagens middag!
/R

- otäckt men väldigt sant i vissas situationer!

Kategori: Allmänt

- kom igen nu för helvete!

Kategori: Allmänt

Visa vart skåpet ska stå nu Sverige!
'
'

-

Kategori: Allmänt

- med stora kliv ska jag lämna detta bakom mig och se framåt med nya mål och nya äventyr

Kategori: Allmänt

nu är det bestämt och snart kommer vi lämna den här staden och allt tråkiga bakom oss med stora kliv mot ett nytt liv med nya möjligheter. den här staden gör mig spyfärdig och jag kan inte utvecklas mer här, jag ser ingen framtid, jag ser INGENTING. jag har all min familj och mina vänner och "vänner" men jag ser inte det som ett problem, jag kommer lämna allt 50mil bort och det betyder inte att allt försvinner, jag kommer finnas kvar och jag kommer alltid komma tillbaka, även om det bara är under några dagar, jag kommer finnas ett telefonsamtal bort men jag känner att huvudsaken är att jag själv vill se mig omkring och utvecklas, jag är inte färdig, jag är inte färdig med mig själv än. jag är nyss fyllda 22 år och har ett helt liv framför mig så varför tillbringa dem där jag inte ser ett värdigt liv eller någon framtid. jag kanske låter egoistisk men ibland måste man tänka på sig själv och ja det kommer bli fruktansvärt att lämna sin familj men som sagt, jag försvinner inte jag kommer alltid finnas kvar. whatever is! det är många tankar som snurrar runt i mitt huvud men jag vill verkligen det här, jag vill utmana, jag vill kämpa, jag vill vidga mina vyer, jag tror på mig själv och jag tror på oss! hur som än är så har vi haft lite problem med att få tag på en bostad eftersom vi ändå lämnar allt, som jobb osv! vi kommer alltså till ett ställe, som är helt nytt för mig där jag inte har en enda kontakt, jag kommer inte ha ett jobb direkt men det kommer jag lösa väldigt fort. vi hade helt enkelt problem med att bli godkända för att få en bostad men även det är fixat, vi behövde en borgenär och jag har sutit i ett långt samtal med min pappa och han kommer att skriva på, han kommer att hjälpa oss med det här och jag är otroligt tacksam för att han ger mig/oss den här chansen att visa att vi kan. så nästa vecka så kommer nog alla papper att vara klara, men vi flyttar inte än utan vi kommer göra det efter sommaren, när vi har jobbat färdigt osv. det är ju som sagt inte bara och bara utan det är en del att fixa med. men nu vet ni läget :) jag kommer att lämna denna pissiga stad och flytta 50 mil uppåt! hejaheja
'
'
tänkte att ni kunde få se hur vårat framtida boende kommer att se ut också!
'
alltså ett radhus på 102kvm
/R

- blandade känslor

Kategori: Allmänt

ena studen går allt toppen och ena studen så rasar allt, varför kan det inte bara ligga på en jämn nivå istället så slipper man denna bergochdalbanan. förstår inte varför en så enkel sak kan bli så svår helt plötsligt, allt handlar om ett par jävla siffror på ett papper + folk som alltid ska se de negativa i allt och inte de positiva. man lever en gång så varför inte se sig om nu när man kan. åren går snabbare än vad man tror! vi får helt enkelt se hur det kommer att sluta, väntar på ett samtal här nu ikväll och jag hoppas att gud vill vara på min sida för alla dessa motgångar gör mig totalt vansinne, förstår folk som blir galna och gör allt för att få sin önskan igenom!
/R

- bästa vän

Kategori: Allmänt

i afton har vi haft besök av bäste nils på lite kaffe och massa tjöt bara :) inte var dag man ses nu för tiden men de blir väl så i perioder antar jag. slänge ihop lite chockladbollar tills han kom också, måste ju ha något att götta på. blir lugnt i soffan resten av kvällen framför tvn men det går väl inget bra som vanligt men det ordnar sig nog.
ha en bra kväll!
'
'
/R

- green zone

Kategori: Allmänt

ikväll får det bli söndagsfilm med popcorn och läsk och världens bästa flickvän vid min sida, brukar alltid sitta här en söndagskväll med ångest över att måndagen närmar sig och att det snart åter är dags för att kliva upp till jobb men inte ännu, inte riktigt än för jag har "semester" eller kalla det vad du vill, jag är sjukskriven. just nu vill jag egentligen bara att det ska bli 25e för då är det både lön men även återbesök på sjukhuset och då kommer nog svaren på både magnetröntgen och hur dem ska gå vidare och jag hoppas innerligt på att jag slipper operation, har verkligen inte tid och min kropp klarar inte av att vara såhär stilla, men men åter till söndagsfilmen för ikväll blir det green zone och jag är lite halvt som halvt osäker på om jag har sett den eller inte men förmodligen så har jag det och den är nog bra :) hoppas jag!
'

FILM - FRANSK-AMERIKANSK-BRITTISK ACTION FRÅN 2010.Efter den amerikanske invasionen av Irak 2003 får officeren Roy Miller och hans män i uppdrag att hitta de massförstörelsevapen som Saddam sägs ha. CIA agenten Marty berättar för Miller att det inte existerar några vapen, och att de bara är ett svepskäl för USA att ta kontroll över landet. Även reportern Lawrie Dayne är misstänksam, enligt hennes källor ska vapnen finnas. Miller börjar jakten på sanningen, och frågan är vem han kan lita på.

I rollerna: Matt Damon, Greg Kinnear, Brendan Gleeson, Amy Ryan, Khalid Abdalla. Regi: Paul Greengrass.

 

- mys!

Kategori: Allmänt

fyllde upp badkaret och tände en massa ljus och släpa med mig babe in och tog en långt varmt bad :)
myslördag! hoppas alla har en trevlig helg
'
'

- en snabb update

Kategori: Allmänt

tänkte att ni skulle få se ett litet resultat efter klippningen i badrummet :)
'
'
- blev nöjd, skönt att få bort skogen där bak :)
thanks honey! <3

- haha my girlfriend is crazy

Kategori: Allmänt

Haha ja jösses, vi satt i soffan och kollade på desperate (skräll) men hur som haver så fjantar jag mig med mitt hår och sätter upp det på något fult sätt och säger "- älskling, skulle jag vara snygg såhär eller? ;)" och då säger hon " - ja, men det är sådär vi skulle ha klippt från första början" och det slutade med att jag satt naken inne på toan och hårtrimmen flög fram och ja, korthårig var jag ju innan men som ni ser så blev högen ganska stor ändå :)!
'
'
- en bild på resultatet kanske dyker upp :)!

- paket

Kategori: Allmänt

Jag och hjärtat klicka hem lite nytt för ett par dagar sen :) idag kom dessa och jag är nöjd. nästa vecka kommer de nog lite mer nytt hem om de inte kommer bort på vägen då vill säga :P alltid skönt med lite nytt i gaderoben faktiskt, inte så ofta jag unnar mig längre, blir väl så i perioder antar jag men nu närmar sig ju sommaren också och då är de extra skoj.
'
'
- skön tröja från H&M
- enkel tygsko som passar till de mesta.

- i gave myself a treat

Kategori: Allmänt

onsdag hela långa dagen, mörk grå och jävligt regnig men inte är jag bitter för de :) har varit på kss (sjukhuset) idag på eftermiddagen och gjort min efterlängtade magnetröntgen, nu inväntar jag bara ett återbesök så får vi se vad som komma skall. köpte med mig mat från mcdonalds idag till middag för de tyckte jag att vi förtjänade idag, nu myser vi i soffan och shoppar hem lite nytt. behövs alltid :)
'
'
- blev bland annat denna tröjan från bondelid!

- you are my smile, you're my air, you're my everything

Kategori: Allmänt

'
'
my heart is in your hands and it's yours forever

- today is the day we've been waiting for

Kategori: Allmänt

idag är dagen här som vi har väntat på så länge, känslan i kroppen är obeskrivlig :) mycket pirr i magen och en stor lycka som åker genom hela min kropp. så många motgångar som vi har haft med oss i hela vårat förhållande kan jag inte ens räkna på mina fingarar och tår men nu vänder allt och det har det gjort under en väldigt kort tid men som man brukar säga så vänder den någon gång och den som väntar på något gott! nu är det äntligen våran tur och jag ska bära med mig den här studen länge, kommer kunna leva på det här! men allt kanske inte kommer båda oss gott, det finns mycket ont som kan hända på den här vägen och det är vi väldigt medvetna om och det är nog väldigt bra att ha de som baktanke också, lätt att bli besvikna också. tankegången i mitt huvud är enorm, så många frågor men även en del få svar, en dag i taget och sen får man helt enkelt se om vi har lyckan och turen med oss denna gången och om inte annat så är det bara att försöka igen, ge aldrig upp! ni undrar säkerligen vad jag babblar om just nu haha men jag ska vara uppriktig med en gång, jag och min fästmö ska göra ett försök till att få barn. vi gör två försök i ett, vet inte alls om det säger er så mycket men jag kommer berätta mer om det framöver om hur det gick till och hur vi gjorde och som sagt man ska ha med sig i bakhuvudet att det kanske inte fungerar, prövar man inte så vet man inte. längtan efter ett barn har varit enorm och är enorm, alla är värda ett barn!
-
-
-

- follow me

Kategori: Allmänt

Följ mig på instagram; partofmylifee





1 dag kvar till " nersläpp " <3
imorgon får vi besök och jag ser fram emot det så otroligt mycket, det kommer bli en bra vecka även fast man sitter här hemma helt handikappad och på tal om de så ska jag på röntgen på onsdag vilket jag också längtar till! skönt om de händer något, klarar inte av det här livet som jag får leva just nu, jag har inte varit utanför huset sen 1 maj och det gör sönder mig! ska nog försöka ta mig ut lite imorgon kanske eller någon annan dag, ska ju som sagt ut på onsdag vare sig jag vill eller inte.
/R

- I made a fool of myself

Kategori: Allmänt

många undrar säkert vad det är jag har ställt till med, som jag tidigare nämde så var jag med om en olycka 1maj och nu tänkte jag berätta lite kort vad som egentligen hände.
det var 1 maj och vi vakna upp till sol och även en ledig dag, vi bestämde oss för att gå och kolla vårmarknaden som är varje år och det var väldigt trevligt, träffa vänner och bekanta vilket alltid är roligt. efter ett par timmar så bestämmer vi oss för att faktiskt vandra hem och vi kommer fram till att vi vill ha grillat på menyn eftersom vädret äntligen var så bra, varmt och skönt. vi sticker iväg till ica för att inhandla de som saknades och ringde även min syster eftersom vi tyckte att hon skulle vara med och grilla och så fick det bli, när vi väl var hemma så gick jag en promenad med tindra ute i solen och dem andra fixade där hemma. kom hem efter en stund och det visade sig att vi hade glömt att handla en sak till grillningen så hjärtat bad mig att gå och handla det på tempo och trött och ont i fötterna som jag hade så bestämde jag mig för att ta longboarden dit, innan jag hann stänga dörren säger hjärtat "- åk inte ner för backen nu bara " och för er som inte vet så är den ganska brant. hur som haver så börjar jag rulla ner och när jag väl kommer till backen så tänkte jag för mig själv, "- äh vafan, jag prövar och de går ju fortare än att gå ner " så jag börjar rulla iväg och det gick snabbare och snabbare och jag börja känna hur brädan börjar vobbla mer och mer och tillslut så vobbla den så mycket att brädan slog över och just i det ögonblicket tänkte jag för mig själv "- jävlar, detta slutar inte bra " och som sagt brädan slog över och jag kände hur hela mitt vänstra knä vred om sig och hur det small till samtidigt som jag flög rakt i marken och volta runt. i några sekunder så var allt svart och tillslut insåg jag att jag låg på marken och letade efter luft, smärtan som jag kände fick mig att må illa och tänka oklart. efter en liten stund insåg jag att jag ligger mitt i backen och min kropp börjar skaka, tittade runtomkring och ser en man gå längre ner men inte går han snabbare utan han går där som att ingenting hade hänt. reste mig upp så att jag i alla fall satt upp och började sakta hasa mig med armarna med rumpan i backen in mot kanten, för påkörd av någon bil ville jag inte direkt bli. tillslut tog jag mig till kanten och jag kände hur tårarna rann ner för min kind och hur smärtan bara blev tydligare och tydligare. tillslut stanna det en bil, det var en man som frågade hur jag mådde och om han kunde hjälpa mig på något vis och jag svarade att jag precis skulle ringa efter hjälp med mobilen i min hand. ringde min syster för jag tänkte att hon kunde komma och hämta mig eftersom hon var hemma hos mig men jag fick inget svar och paniken blev större och större, ringde sedan elin och hon svarade direkt. hann nog inte säga så många ord innan jag hör " - FAN, det har  hänt något " och sen sa de klick. satt kvar på marken och höll mig om benet och tittade upp mot backen och där kommer min älskling springandes, räddaren i nöden :) efter några minuter så kom även min syster med bilen men dem besluta sig för att ringa ambulansen och så fick det ju bli och mot KSS det bärde och in på akuten. 18:30 låg jag på ett rum och fick träffa läkaren som beslutade att jag skulle in på röntgen så vid 20:00 bar det iväg till röntgen och där inne gick det fort. och nä jag orkar inte skriva om allt på akuten men kaos var det eftersom vi tillbringa lite över 9h där. hur som haver så kunde dem inte se något på mina röntgen bilder för att mitt knä var fyllt med vätska så dem fick helt enkelt tappa mitt knä för att se vad det var för vätska och för er som inte vet hur de går till så är det en stor lång kanyl som dem sticker in i knäskålen. ut kom blod blandat med "fliser" från mitt knä, tyder tydligt på att mitt knä antagligen är krossat. nu ligger jag här hemma jävligt handikappad och har ont ont ont! tycker väldigt synd om mitt hjärta som har fått ta över bådas vardag av alla olika sorts sysslor, men jag tänker gottgöra henne en vacker dag! på onsdag 9e maj är det äntligen dags för en magnetröntgen av mitt knä där dem sedan kommer att se om de behövs en operation eller inte, och då kommer de förmodligen bli en titthålsoperation om en större bit av knät har gått sönder (av) och då spikar dem väl typ fast den eller något. nu är jag sjukskriven 3 veckor till och börja med som läkaren sa. mitt liv suger helt enkelt och ångesten är stor, tänk om jag hade lyssnat! tänk om jag någon gång faktiskt kan lyssna! blööh, bara hoppas att jag är på fötter snart för jag hatar att se min älskling slita och stressa såhär!
well well, nu vet ni vilket klantarsel jag är & ett tips, gör inte som jag!
/R

- brist på annat

Kategori: Allmänt

(x) snott den här listan
(x) rökt en cigarett
(x) snusat
(x) varit full
(X) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
(x) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån.
( ) haft känslor för någon som inte känt samma sak
(x) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
(x) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(x) hånglat med någon av annat kön
(x) flygit
(x) spytt i en bar
( ) sett en del av mig själv brinna
( ) ätit sushi.
( ) åkt snowboard.
( ) crowdsurfat under en konsert
(-) varit i ett våldsamt förhållande.
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
( ) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
( ) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur eller en get
(x) vunnit en tävling
(-) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(-) känt mig som en utstött
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) hatat mitt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke
( ) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa.
( ) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
( ) burit en svart klänning
( ) drömt att jag gift mig med någon
( ) limmat fast min hand i något.
(x) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka.
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
( ) haft en träkoja
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) spelat kyckling
(x) blivit puttad i vattnet med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het
(-) brutit ett ben
(x) brutit en arm
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) gjort något olagligt
(x) kört för fort
(x) druckit mjölk direkt ur förpackningen
(x) klätt mig i kvinnokläder
(x) modifierat denna listan
(-) varit kär i en kille
(x) varit kär i en tjej
(x) lekt pyroman
( ) varit beroende av ficklampsbatteri
(x) ätit köttbullar med mos
(x) känt mig elak
( ) lyssnat på mora träsk
(x) smakat på granbarr
(x) skogsvandrat
(x) badat naken
( ) lyckats välta julgranen
(x) fått en stöt
(x) Gjort bort mig på fyllan någon gång
( ) Gjort lumpen
( ) gråtit på tunnelbanan
(x) haft sex på offentlig plats
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) haft sex i en IKEAsäng på ett IKEAvaruhus
(x) drömt att jag haft sex med en vän/flera vänner

- 1 maj = kaos!

Kategori: Allmänt

tänkte bara visa att jag lever med ett litet snabbt inlägg här. varit med om en olycka så det finns varken ork eller lust att skriva något just nu. men 1 maj så tillbringa jag 9h på akuten på KSS så fira in min födelsedag på akuten, mindre roligt! ska berätta mer när jag finner ork till det. just nu är inte livet alls på topp! ontontont


/R