partofmylifee

- perfekt

Kategori:

du är det bästa och finaste jag vet, du är helt enkelt perfekt <3

 

- happiness

Kategori: Allmänt

Nu närmar sig både första advent, jul, nyår och topphändelsen i mitt liv.
försra advent kommer vi fira hos min kära svärmor uppe i söderhamn, har inte varit där sen i sommras o: skäms!
till jul vet jag inte riktigt vad som kommer att hända än men min familj kommer komma upp till oss, så jag längtar! då blir det en massa god mat och bara mysa i vintermörkret, blir glad av bara tanken :). nyår blir det väldigt lugnt för vår del för då närmar vi oss verkligen, åh så jag längtar efter dig mitt älskade barn. tanken av att min fru bär på vårat barn är helt magisk och tanken av att du kommer till världen snart gör mig helt skakig. igår fyllde du hela trettioen veckor så nu återstår bara 9 ynka, dags att  växa till sig där inne nu tycker jag, jag vet att du aldrig kommer att bli godkänd i dom där jäkla kurvorna men de gör mig ingenting så länge du mår bra! I tisdags kväll när jag kom hem från både jobb & föreställning så stod det en bukett med jätte fina blommor på bordet, jag och hjärtat hade fått blomsterbud från min fina familj, underbara!
 
- adventmys!

- married

Kategori: Allmänt

Ja, precis. Idag kl 12:00 vigdes vi i Stadshuset med endast 3 vittnen. 
Ni som känner att ni borde fått ta del av våran stora dag ska naturligtvis också
få göra det. Men det blir till sommaren i samband med klimpens dop
då vi tänkt att göra en fin cermoni för släkt vänner och familj.  
Anledningen till att vi valde att gifta oss nu och inte i sommar är för
att vi måste vara gifta för att jag ska kunna adoptera klimpen och ju fortare
adoptionen går igenom desto bättre blir det för alla tre, då blir vi en riktig familj även
juridiskt sett. Så nu vet ni det, inga sura miner. 
I SOMMAR BLIR DET FEST!
 
 
 

- Buy

Kategori: Allmänt

detta inlägg gör jag med glädje, min arbetsgivare, min chef kan från och med nu kalla sig författare då hans andra bok har kommit och som jag nu vill att så många som möjligt ska få upp ögonen för. 
 

har du någonsin drömt något så vidrigt att du vill vakna, men inser att du redan är vaken?

det gråtande barnet tar er med på just en sådan resa där ni flera gånger önskar att ni aldrig har påbörjat att läsa, men på samma gång naglar fast i önskan om att ondskan försvinner och en strimma ljus skiner ner över individen.

Detta är den andra boken i en quadrologi där ödet spelat individer ett grymt spel.
Ni får följa med på en stig i livet som kantas av våld, förtryck och känslan av att inte vara värd något.
Ni kommer få läsa hur en individ av rädsla att bli sin fars avbild hållit upp en fasad för omvärlden trots de motgångar och problem personen själv hamnat i.
Och det som till sist kom att bli räddningen, det som till sist tillät en individ att få visa att det var denne, denns som var det gråtande barnet!

 

För att beställa: http://on.fb.me/QcmRWk

Vid beställning får ni gärna lämna en signatur av mig "rs"

 

- taggad

Kategori: Allmänt

Ja jag må erkänna att jag trivs, jag har mitt skrivbord med min dator där jag sitter och jobbar och jag har ungefär jobbat 3 dagar och några timmar och redan nu har jag fått ett i mina ögon väldigt stort uppdrag. jag har så pepppepppepp! för er som inte vet vad jag hålls med så sätter jag ihop ett event i en ort, en föreställning som snart har hållt på i 13år och handlar om mobbning och vad en pojke fått utstå under sitt liv. en gripande bersättelse som har tagit publiken på en mardrömsliknande resa genom livet och där motgång efter motgång kantar stigen. där vare sig hemmet eller skolan är en trygg plats. mitt huvud är fullt verkligen och att lyckas med detta kommer göra väldigt gott för mig. mer kan jag inte riktigt avslöja men bra kommer de ta mig fan att bli :)!

- vi behöver förändring

Kategori: Allmänt

Vill du vara med och stödja vårt projekt i att motverka mobbning och skapa en tryggare vardag för barn och ungdomar?

SMSA mij 50 rs till 72550 för att skänka 50 kronor
SMSA mij 100 rs till 72550 för att skänka 100 kronor
SMSA mij manad rs till 72550 för att skänka 15 kronor i månaden.

Pengarna går oavkortat till projektet och gör bland annat att grund- och gymnasieskolor får se föreställningen gratis.

EN LITEN PENG GÖR FÖRÄNDRING!

- julklapp

Kategori: Allmänt

- kik

Kategori:

Kik; partofmylifee

-

Kategori: Allmänt

 

- light a candle

Kategori: Allmänt

tänd ett ljus i ditt fönster - för att hedra och visa medkänsla med alla de som på ett eller annat sätt drabbats av missbruk, anhöriga som vänner och släktingar, för de som tagit sig ur och för de som gått förlorade.
 
Lördag 18.00!
 

- hipp hipp hurra

Kategori:

ja idag är det ingen vanlig dag för det är min stora systers födelsedag, hela 24 år har du nu blivit & jag må då säga att jag ligger inte långt därefter :). jag hoppas att du kommer få en riktigt fin dag, önskar så att jag kunde vara med dig och fira just DIN dag men åren går och man finner sin plats här i världen och avståndet har då blivit en bit längre men mina tankar är i alla fall med dig :). nästa gång vi ses så ska jag givetvis fira din födelsedag i efterskott och det är ju tanken som räknas höhö :) ja nog om de, jag hoppas i alla fall att du får en toppen dag OCH nästa år så blir de dunder fest hoppas jag på :) älskar dig siss, pusspuss!

- courage to change

Kategori: Allmänt

 
jag vet inte när folk faktiskt kommer lära sig att förstå, jag vet inte när folk faktiskt kommer börja acceptera, jag förstår faktiskt inte att det kan vara så svårt.
 
- it always seems impossible until it is done

- helg & söndag

Kategori:

Då var helgen snart över IGEN och mycket har inte skett, lördags fick vi lite fika besök annars var de jätte lugnt med lite god mat och film "pappa på burk" mycket bra :). Idag så åkte vi ut till svärfar för lite söndagsmiddag och passade även på att gå lite i skogen så tindra fick springa lite lös vilket var mycket uppskattat, hon blir verkligen som en helt ny hund :) inte nog med de hitta vi faktiskt en del kantareller som fick följa med hem. Har varit en bra dag och god mat fick vi självklart hos svärfar också :) nu ligger vi halv döda i soffan och kollar på Beck.

- alla är värda att bli älskad

Kategori: