partofmylifee

- valborg

Kategori: Allmänt

idag är det valborg och det har varit en mys dag med mitt hjärta, bara MITT hjärta! började med en sväng ner till stadens torg där vi gjorde lite ärenden på apoteket och kikade runt i lite affärer :) hjärtat inhandlade ett par nya byxor och lite sådär blev en väldigt god lunch/fika sen innan vi vandrade vidare hemåt. köpte ju även med en basketboll hem så vi gick och spelade lite sen på skolan som ligger här bredvid, kul att kasta lite boll :). man blir nog aldrig riktigt vuxen. hann även städa lite på balkongen idag för imorgon så vi ut med lite möbler så man kan sitta och glassa i solen eftersom solen nu kommit åter, eller? hoppas! ikväll nu så gick vi ner hand i hand till brasan som skulle tändas, som sagt det är ju valborg och det är ju alltid lika mysigt varje gång. värmen som smeker kinden och allt folk runt omkring. blev 3 öl på det också och nu sitter vi här i soffan och kollar på lite desperate, var ett tag sen nu faktiskt :). hoppas alla får en jätte trevlig valborg!
/R
- passade på att hämta lite nya klistermärken så londboarden blev vår fin :)!
- brasan i alhagen

- back on track

Kategori: Allmänt

som ni läst tidigare så skulle vi ju som sagt grilla osv efter jobbet i fredags men planerna ändrades lite pga ösregn och allmänt tråkigt väder men inte vart vi bittra för de, körde på hemmafest här hemma hos oss. stressade hem och slängde mig i duschen och kasta i mig maten för vid 18 tiden börja folket trilla in och öl efter öl rann ner i strupen, var riktigt trevligt faktiskt, jag var nöjd :) & tack till min världens underbaraste som stod ut med oss hela kvällen. blev även utgång på krogen, svamla mest runt och tjatade med folk som man inte sett på evigheter. kul att träffa er! när jag väl ramla in vid 03:30 tiden så låg hjärtat i sängen och sov och hela lägenheten var städad, hur underbar är inte hon som börja städa efter att vi grisar stuckit iväg och roade oss. bäst är du <3! när jag slog upp ögonen på lördag så insåg jag inte riktigt till en början vad jag faktiskt hade gjort med mig själv, ögonen svullna som klot och hela min hjärna snurrade runt, ångesten som sakta kröp djupare och djupare och tanken som sa " åh, varför gjorde jag såhär emot mig själv " illamående och allmänt "liten". men så är de varje jävla gång haha! till en början gick det väl ganska så bra, men ju fler minuter jag var vaken ju mer straffade gud mig och ni vet ju känslan när det början vattnas i munnen och man sväljer och sväljer och inbillar sig själv att det går över det går över, haha trodde du ja. tro det eller ej men jag .... självaste jag ligger efter några minuter och kramar åt toastolen hårdare och hårdare och inser vad kass jag har blivit haha, jahapp nu vet ni det också. senare på eftermiddagen så kom våran goaste lilla kille melker, som vi skulle vara barnvakt åt och det är ju självklart lika roligt varje gång han kommer på besök. blev en snabb dusch och sen var vi ute och gick i 3h och lekte på lite olika lekplatser och självklart var vi och köpte lördagsgodis också, det är viktigt de :) blev mys hela kvällen sen och en annan orkade knappt hålla ögonen öppna i soffan, skyller på dagen innan. imorse ringde klockan vid 8:20 och när jag vaknar var jag självklart väldigt trött, men upp kom och jag till jobbet gick jag så där har jag spenderat 11h denna vackra soliga söndag. gick väldigt segt idag men nu är jag i alla fall hemma och ligger i soffan tillsammans med våra fina djur och min underbara flickvän :) tänker ligga här tills natten närmar sig. hoppas alla har haft en sjukt bra helg! tänkte bjuda på lite fina bilder sen gårdagens promenad :)
/R

- after work tomorrow

Kategori: Allmänt

fredag imorgon och det innebär både helg och även lite kaos med jobbarkompisarna, grillning, kubb och lira lite boll och givetvis öl :) det ska bli roligt och det verkar lite halv osäkert med vädret ännu men det är bara att hålla tummarna annars blir det hemmafest här eller något i den stilen. varit full rulle hela dagen, jobb och sen hem och kasta in lite tvätt i maskinerna och iväg och storhandla, när vi väl var hemma så stack hjärtat iväg och tränade och jag fixade med mat och lite annat här hemma :) på tal om något helt annat så blir jag så irriterad på folk som inte ser till att vara klara i tid i tvättstugan utan låter en annan få stå och vänta. well well, det löste sig ju tillslut men man bör ju hålla koll som vuxen människa. i detta fall så fastna han tydligen vid datorn. i helgen blir det ledigt förutom på söndag då blir det ett 10h pass, blir lagom :) på onsdag blir man även gammal haha 22år hej!
/R

- today is exactly 6 months ago since I put a ring on your finger

Kategori: Allmänt

ja som ni ser så talar ju rubriken ganska mycket för sig självt :) idag var det alltså exakt 6 månader sen jag satte en ring på min flickväns finger som idag är min fästmö. vi passade på att besöka biografen för att mysa till det lite och det fick alltså bli american pie reunion och den är helt klart sevärd, mycket fniss och skratt. trivs otroligt bra tillsammans med min skatt och kärleken blir bara starkare för var dag som går och tanken av att veta att jag ska bilda en familj tillsammans med dig och leva mitt liv ihop med dig gör mig starkare och mer trygg i mig själv så ville bara säga att du är det bästa som har hänt mig och att jag älskar dig!

onsdag idag och veckan närmar sig sitt slut vilket är otroligt skönt för jag är trött i min själ haha, de där kändes djupt men så är det. på fredag så ska vi dra ihop ett gäng från jobbet + mitt hjärta och grilla, och spela lite boll och lite annat och självklart dricka en jädra massa öl. ser fram emot det eftersom det faktiskt var ganska länge sen jag både drack och gjorde bus så det blir nog toppen :) håll tummarna för att vädret är med oss gott folk och om inte annat får vi väl dra med mig gänget hem och köra på lite fest och stoj här hemma, det reder sig alltid :). förövrigt så är ju vädret skit rent ut sagt och det gör mig faktiskt lite smått irriterad, tröttsamt att gå i regn varje morgon till jobbet och för er som inte vet så jobbar jag givetvis på andra sidan stan. glad tjej hej :) nä nog för mig hej!
/R
- ohlalala so fucking gay :)!
(kortet är taget då vi klädde ut oss till killar och blev nästan utkastade från tjejtoan på krogen)

- what am I doing wrong?

Kategori: Allmänt

trött trött trött, några månaders semester skulle inte alls vara dumt i ett varmt soligt land tillsammans med min otroligt vackra fästmö men i september så blir det i alla fall en vecka i rhodos med kära mor och mina systrar. var ute och gick 1,5h förut tillsammans med tindra, väldigt skönt och mysigt. satt en stund vid vattnet och bolla lite tankar. just nu känner jag faktiskt ett litet hat inom mig och jag tänker inte nämna några namn eller varför jag känner som jag gör, jag tror att det är min längtan som tar övertag men det reder sig. förvirrad och allmänt trött bara.
- vid sjön förut ikväll
/R

- you are my air

Kategori: Allmänt

igår var det jobb och inte mycket mera, blev en sväng till solen med hjärtat och sen blev det lite klippning hemma i badrummer, väldigt behövligt :) sitter på jobbet och muppar och längtar egentligen bara efter att jobbdagen ska vara över :)






- sometimes you have to cut a branch for it to grow a new

Kategori: Allmänt

idag har det inte varit många knop alls och så får dygnet fortsätta, sov tills jag vakna idag och det var verkligen behövligt för idag har jag haft helg. imorgon är det åter måndag och då är det en ny jobb vecka, förstår absolut inte varför helgerna alltid ska gå så fruktansvärt fort, lite sorligt. igår så jobbade jag som sagt och vi var iväg till lidköping på länsdans och det är alltid super roligt + att timmarna går väldigt fort också :) ikväll får det bara bli soffhäng och någon bra film och lite gott. veckan ser fortfarande lite oklar ut men jobb blir det ju och lite vanliga sysslor, jag och hjärtat har ju varit förlovade ett halvår på onsdag så något ska vi allt hitta på :) bio och en bit mat tycker jag känns great men vi får väl se. på tal om något helt annat skulle jag verkligen behöva klippa mig men har bara dragit ut på det i flera veckor känns det som så det får nog allt bli ett måste denna veckan också.
/R
- ge mig vår

- bad boys for life

Kategori: Allmänt

inviger mini helgen med bad boy 2 med mitt hjärta, grym film helt enkelt :) helgen var ju efterlängtad som vanligt och i vanlig ordning så blir det åter jobb i helgen fast nu blir de endast ett 10 timmars pass imorgon och har en ledig söndag så det blir chill, då ska jag banne mig släpa med mig frugan till solen och avnjuta en snabbis där. tydligen så är våren någon annan stans och njuter. varit en bra jobb vecka för övrigt men lika glad varje gång den är över. jag hoppas att alla får en lika bra helg som jag tänker ha, hoppas bara att rusket kan försvinna för jag längtar efter lite vårvärme och en sol som tittar fram.
satt och kollade på tv i förmiddags och givetvis så var de den där jävla tv-shop på tv och jag har suttit och kollat på den där förbannade "total core" flera gånger och har nog blivit ganska övertygad om att det faktiskt kan fungera, deras reklamfilmer lyckas nog övertyga väldigt många så jag besluta mig faktiskt för att klicka hem en sådan och ja, jag må kanske vara väldigt dum men man vet ju inte förens man har prövat så det tänker faktiskt vi göra nu och jag ska se till att det kommer fungera, mohaha! beach 2012 here we fucking come! eller 2020, drömma får man.
/R

- time

Kategori: Allmänt

Tiden går
Tiden står stilla
Tiden går långsamt
Tiden går fort

Tiden märks av
Tiden märks inte av
Tiden går för långsamt
Tiden går för fort

Tiden ekar
Tiden är tyst
Tiden gör spår
Tiden är abstrakt

Tiden finns inte
Fast tiden existerar

- recept kolakakor

Kategori: Allmänt

tänkte dela med mig av ett recept av väldigt enkla och goda kakor :)!




/R

- thank you for being with us today

Kategori: Allmänt

som dem flesta vet så köpte vi en hund för ett tag sen, våran lilla Tindra och allt har verkligen gått super och hon är  världens goaste lilla hund, under en liten tid nu så har hon varit lite halv down och vi har kännt en lukt i våran lägenget men inte kunnat hitta vad det kan ha varit, och igår kväll kände vi den ännu en gång och det är något brutalt illa de luktar, när vi sedan insåg att det var hon och då spred sig givetvis oron i kroppen och man sökte lite på internet, slutade med att jag ringde ett dygnet runt veterinär för att rådfråga och det vi kunde komma fram till var att det kunde vara livmoderinflammation och hon berättade även lite om det och oron blev ju inte direkt mindre, fick order om att hålla koll på henne under natten så det blev inte alls mycket sömn sen ringde klockan tidigt för att ringa till en veterinär för att få en tid. så har varit där idag och undersökt henne, som tur var så visade de sig att det INTE var livmoderinflammation och tacka GUD för det.
ni som är intresserade av vad det innebär med livmoderinflammation kan kolla på länken nedan, vanligare än vad man faktiskt tror.

/R

- i pray to god

Kategori: Allmänt

saker och ting blir inte alltid som man tror, men att vara ovetande och så hjälplös äter upp mig innifrån, man ältar saker fram och tillbaka tills man knappt vet vad man själv heter, tills man blir så utmattad och en smärta når halsen och tårarna sakta närmar sig och man kämpar emot, ju mer du kämpar emot ju mer smärta sätter sig i halsen och värmen i din kropp stiger och du mår plötsligt väldigt dåligt. varför inte bara släppa, varför inte bara låta det komma istället för att kämpa emot. ja det är väl rebecca i ett nötskal kan jag tro. det kommer lösa sig, det kommer bli bra. du har funnit en plats i mitt hjärta som mina andra 3 älsklingar. det är inte meningen att saker ska bli knas då.
det kommer bli bra!
/R

- do not judge me for my past, people can change, i have changed!

Kategori: Allmänt

solen lyser och det är lördag! får se vad som sker i afton men det ser ut som att det blir en liten sväng ut till våran roos :) konstigt nog så är det väldigt mysigt att komma ur stan lite och ut på landsbygden.
hoppas alla får en väldigt mysig lördag.
/R

- fredagen den 13e

Kategori: Allmänt

helgen är äntligen här och du var så jävla välkommen, längtat efter dig hela veckan! ligger här på soffan och är otroligt mätt och belåten, blev en stor god sallad med hasselbackspotatis och fläskfileé och ett stort glas fanta. väldigt nöjd tjej hej :). ligger med datorn på magen och kollar på desperate med min otroligt vackra familj, ligger och tjuvkikar lite på min vackra fästmö, svårt att slita blicken ifrån henne. imorgon ser det ut som att vi ska åka till skövde och umgås med våra fina vänner (familjen johansson) hoppas på lite grill och kanske till och med övernattning, men det återstår att se :) ska bara njuta av denna helgen, kan inte riktigt minnas när jag var ledig en hel helg senast. fredag den 13e idag och inget dumt har heller skett, peppar peppar haha.  hoppas alla får en lika trevlig helg som jag tänker att ha :)
/R

- helgen närmar sig

Kategori: Allmänt

torsdag kväll och vi ligger utmattade i soffan och kollar på tv och i afton blev det faktiskt inget desperate, kollar istället på fråga olle-dokumentären haha och ja, man vet inte riktigt hur man ska reagera ibland men det finns folk till allt vilket är ganska kul. efter jobbet så blev de lite handling inför helgen osv, sen även lite städ. till middag unna vi oss lite tacos och bara en lugn och skön kväll. trött och sliten, inget ovanligt kanske :). just nu så ser det ut som att jag blir ledig hela helgen, vågar dock inte ta ut något i förväg men det vore ju rent guld men vi får se :) hoppas faktiskt att det kan bli en sväng till skövde i helgen till våra favoriter för lite mys med (nadja med familj), saknar dem väldigt mycket. annars är ingenting planerat, imorgon kväll blir det kanske en liten play-date med maria så hundarna kan springa av sig lite :) hinns ju inte med så mycket sånt under jobbveckorna.
/R
- haha man dricker där det finns vatten, tagen på bar gärning i morse! söta lilla prick
- sovstilar finns det gott om även dom :)

- man kan inte ge mer än vad man har, man kan inte vara mer än vad man är

Kategori: Allmänt

I can't afford this heart
Still I am responsible
If it will fall apart
Believe me, I don't want to go

You won't believe it's true
When I tell you 'bout my feelings
And what you're supposed to do
I'm sorry, but I don't want to go

But baby, I tell ya
My heart is freaking out when I held ya
Even in the best of days
Love will be hard and hearts will be faking

Maybe you're glistening
I see it in your eyes that you're listening
But do you even understand
I have to let go of your hand
I have to let go of your hand

And then you believe in me
You took me by my hand
And told me that I made you free
I need you
I need you to know

As always I just can't cry
And I don't know the answer
But I've always wondered why
Today,
I know, today

'Cause baby, I tell ya
My heart is freaking out when I held ya
Even in the best of days
Love will be hard and hearts will be faking

Maybe, you're glistening
I see it in your eyes that you're listening
Do you even understand
I have to let go of your hand
I have to let go

I would like to believe you were right
And if I told you
Would you go there tonight

'Cause baby, I tell ya
My heart is freaking out when I held ya
Even in the best of days
Love will be hard and hearts will be faking

Maybe, you're glistening
I see it in your eyes that you're listening
But do you even understand
I have to let go of your hand

'Cause baby, I tell ya
My heart is freaking out when I held ya
Even in the best of days
Love will be hard and hearts will be faking

Maybe, you're glistening
I see it in your eyes that you're listening
But do you even understand
I have to let go of your hand
I have to let go of your hand

I have to let go of your hand, yeah

I can't afford this heart
Still I am responsible
If it will fall apart
Believe me, I don't want to go

- a true love story never ends

Kategori: Allmänt

påsken är över och det är dags att komma tillbaka till verkligheten, varit långledigt för vissa men inte för mig. känns ändå som om jag har haft ledigt men det kan  väl kanske bero på att jag trivs såpass bra där jag har jobbat i helgen. kortvecka denna veckan på jobbet, inte alls dumt :) i helgen får vi väl se vad som sker, kan ju bli jobb men det återstår att se. lite mys och god mat och trevligt sällskap vore faktiskt toppen, tror allt att jag skulle behöva en ledig helg. umgås med mina hjärtan utan att behöva sticka iväg och jobba. livet har varit lite upp och ned det sista men jag antar att man kommer till såna dagar också här i livet, men man ska aldrig sluta kämpa eller ge upp så allt kommer att falla på plats tillslut och längtan jag bär inom mig verkar närma sig att slå in så egentligen kan jag inte vara annat än glad, lycklig är jag och mår bra utöver vissa plan i livet. step by step så kommer allt vara perfekt! nu ska jag ta och släpa ut tindra på en liten sväng, mer soffpotatis än henne får man nog  tusan leta  efter, regn och rusk är inte direkt något hon avgudar men göra sina behöv bör man annars kan de ske en olycka. 

i drömmar och kärlek finns inget omöjligt

/R

- each day is important in some way

Kategori: Allmänt



/ R

- happy easter

Kategori: Allmänt

vakna till världens tråkigaste väder, regn regn regn och bara allmänt grått. under dagen så börja det även snöa så nu är det även vitt nästan överallt. lilla syster sov över hos oss inatt men nu har hon dragit vidare mot far för att vara där över helgen. ska snart fixa ihop lite påskmat med älsklingen och mysa till det lite för imorgon är det dags att börja helgens jobb fram till måndag morgon, storhelg är alltid bra att jobba på men känner även ett sug efter en öl så det kanske kan slinka ner någon någongång framöver. förövrigt är jag skogstokig på mitt hemmabiosystem, vill inte riktigt ta emot mina dvd-filmer som jag vill se på, vore inte alls fel med ett nytt sådant :) nä men alla får ha en jätte trevlig påsk :)
/R

- there is no turning back, when your heart is under attack, I will give everything I have. It is my destiny!

Kategori: Allmänt


/ R

- enjoy life

Kategori: Allmänt


- I love to see you smile

Kategori: Allmänt

onsdag idag och nu närmar sig påskhelgen vilket brukar betyda långledigt men ikke, blir jobb nästan hela helgen vilket är både roligt och tråkigt. men de går nog fort och dessutom gör det susen i plånboken. igår skulle jag ha jobbat både morgon och kväll men saker och ting blev inte riktigt som planerat. klockan ringde 06:00 och de var bara att hoppa upp och kamma till sig och ut med vovven sen vidare till jobb och tiden gick fort och sen bar de hemåt igen, försökte få upp mitt lilla hjärta som låg så sött och sov. tog Tindra med mig och börja vandra ner mot staden, blev en snabb fika och lite ärenden sen åkte vi ut till Hassle och hämta carros älskling Hakka och åkte ut till skogen så dem fick springa och leka, väldigt uppskattat. blev även en del fotografering, mycket roligt. 16:30 var det dags för att träffa veterinären och det var mindre roligt men de gick väl bra antar jag och Tindra kommer ju må bättre vilket är det viktigaste. hon var helt väck i flera timmar och jag tyckte synd om henne, idag var allt som vanligt, glad och pigg :). hoppas på liten god påskmiddag i helgen med massa pussar, ha en bra påsk alla

/R



- rubrik

Kategori: Allmänt

snart är ännu en helg över och den har gått lika fort som alla andra, har tillbringat mest tid på jobbet och ännu värre blir det nästa helg. men nu njuter jag bara av att få vara hemma tillsammans med alla mina hjärtan :) har haft hemlängtan. i veckan blir det jobb jobb jobb och ja, hoppas på bra väder eller något sånt. plockade lite björkris på vägen hem från jobbet idag så det blir lite påskmys över de hela, katterna gilla det i alla fall :) alltid något. kom även hem till en nystädad lägenhet, duktig min tjej. vi har även fått dille på desperate, systra mi var här för ett tag sen med alla boxarna som hon ägde så vi har att göra ett tag nu framöver, sen kan man ju alltid hoppas att hon snart skaffar vol.5 av skilda världar :) bra att ha en syster som gillar serier. nä nu ska jag återgå till desperate och cola!
/R

- vår mys
- mitt hjärta slår för dig
- mysisarna