partofmylifee

- I will never leave you

Kategori: Allmänt

Att komma hem en tidig morgon efter att ha jobbat röven av sig i ett par dagar och se sin flickvän ligga där inne i de mörka och svala sovrummet och håller om en nalle värmer i mitt hjärta, att sedan krypa upp försiktigt där bredvid med en bukett med 10 röda rosor och se hur henns läppar blir till ett leende, inte vilket leende som helst utan ett lyckligt leende och sedan titta henne i ögonen och se hur glad hon blir, att se hennes ögon glittra är nog det bästa som faktiskt kan hända. lyckan som uppstår när man får se de där leendet och ögonen tindra som diamanter. Jag verkligen tokälskar dem stunderna här i livet! 
 
Elin är det bästa som någonsin har hänt mig
 

- don't wake me up

Kategori: Allmänt

 

- handikappad

Kategori: Allmänt

De där att vara utan sin telefon är inge roligt alls faktiskt och inte nog med de, fasen vad handdikapad man blir utan smartphone o: fan jag kan ju inte göra ett skit på den telefonen som jag har nu. känns ju jätte konstigt men de är väl bara att stå ut antar jag, jag hoppas att min telefon får vila i frid i alla fall, konstigt att alla mina saker ska vara med om så mycket konstigt jämt :P nu väntar jag bara på vad domen blir från telenor men de blir väl en ny telefon antar jag, undra vad man ska ha nu bara. Må erkänna att jag saknar iPhone men jag var ändå väldigt nöjd med HTC, ja jag får fundera på de där men de får nog bli  ett äpple igen. eller?

- alltid ska det vara något

Kategori: Allmänt

Denna fredagen blev inte alls som planerad, jag skulle vara ledig idag men ikke! kaos på jobbet och självklart är det jag som får ta skiten, så det blir jobb 12-23 idag sen går jag på imorgon (lördag) 8:00 och får gå hem söndag 8:30. jippe! nä jag är inte ett dugg bitter, hade bara sett fram emot en ledig dag och kväll tillsammans med mitt hjärta som har haft en skit kass vecka. Inte enkelt när plikten kallar, det värsta jag vet är att göra henne ledsen och besviken "/ får se till att gottgöra henne med något riktigt mysigt framöver, ja så får de faktiskt bli! hon är mitt allt och mitt allt måste givetvis få de bästa :)
 
hoppas alla andra får en bättre helg än mig :)!

- bästa klippet

Kategori: Allmänt

 

- in a month

Kategori: Allmänt

om en månad idag så kommer vi ha sovit våran första natt i radhuset, om en månad igår så går flyttlasset och om två månader i måndags så åker jag iväg till Rhodos tillsammans med min mamma och mina två systrar & om en månad i måndags så ska vi iväg på ultraljud och se våran guldklimp, ja det är mycket på gång nu inom en kort tid och om 189 dagar så är det även bf :) can't wait! det är mycket känslor och ännu mer stress jag bär i min kropp, tycker dagarna går apfort verkligen! mycket att längta till och även mycket jag kommer att sakna. 
 
Idag har jag tvättat, jaa jag vet det borde vara olagligt när det är så otroligt fint väder men de måste göras det också sen blev jag upphämtad av mor och lilla syster för en sväng till skövde för lite shopping, mycket rea nu men fan inget att handla så vi alla tre åkte väl näst intill hem tomhämta, men jag fick mig ett par nya foppa tofflor i alla fall. mycket behövligt! lämnade även in min stackars telefon som åkt på storstryk haha, tur man har försäkring så man får en ny + att jag plockar ut en till ny om två veckor, blir great! imorgon är jag ledig och ska väl göra såna där tråkiga sysslor som städ och packning i hemmet, usch! blir fort kaos när man ska FÖRSÖKA packa, ogillar oreda starkt men vädret går före ibland. I afton var jag och kärringen iväg till mamma på lite mat, tacos blev de och smakade bra som vanligt :) svårt att misslyckas haha. efter de så slänge vi i en färgburk i håret på mor och bara va en stund, hon drar ju till Rhodos på lördag natt och ska götta sig med gubben i två veckor, vissa har de ta mig fan bra! men snaaart blir de min tur :). 
 
/R

- sommarnytt

Kategori: Allmänt

juste, jag har helt glömt av detta! för ett tag sen så presenterade jag och min flickvän en tidning som heter "sommarnytt" som tillhör "Bollnäsnytt, Söderhamnsnytt, Ljusdalsnytt & Hudiknytt" vi fick presentera tidningens framsida vilket vi inte hade en aning om, väldigt roligt faktiskt :) vi blev även kontaktade om denna intervju och till en början så krångla det väldigt mycket med den människan som vi skulle träffa  för att bli intervjuade så tillslut så tackade vi för oss, gick väl ett par timmar och det ringer i min flickväns telefon och då var det redaktören från sommarnytt som ringe och bad så hemskt mycket om ursäkt och ville ta denna intervjun med oss själv, så hon kom sen senare på eftermiddagen och de var faktiskt skitkul :) så jag tänkte att jag lägger upp lite bilder ifrån tidningen så får ni kika själva.
 
- Framsidan
 
 

-

Kategori: Allmänt

 

- nothing can stop us

Kategori: Allmänt

Till dig min kärlek vill jag skriva. Blotta mina skäl.

Det är till dig jag alltid längtar när ensamheten mitt sinne stjäl

Det är du som får mitt hjärta att galoppera. Det vet du väl, säg!?

Fast min rädsla protesterar,

Jag älskar dig!

Men dålig är min kärleksvana.

Förnuftet försvunnet sedan länge ur sin bana.

Jag vill så mycket men kommer sällan fram till,

vad mitt hjärta med mig vill.

Jag drömmer om dig när jag är vaken.

Saknar dig när du finns intill.

När du trånar efter mig i brand,

befinner jag mig i sagoland.

Förmår ej att tala ut, visa vad jag känner.

Innan glöden brunnit slut.

Jag vill möta din goda värme.

Mot din trygga svär min strävan bär.

Jag vill kyssa dig passionerat och smeka ditt fina hår.

Älska dig och ge dig glädje, för minst i tusen år.

I dina vackra ögon vill jag sjunka, och drunkna där i.

Men jag kan ej se så djupt i dem.

I min själ det tär.

Då fryser jag genast till.

Och skäms för den jag är

Du är det finaste som vandrat på denna jord, glöm aldrig det!

 

- never lose hope

Kategori: Allmänt

fredag igen, känns som att det är måndag och sen åter fredag men det tackar jag för :) härligt när veckorna går fort för den här sommaren är rent ut sagt värdelös! solen ser man väl en del av men var är värmen, tacksam för att jag kommer spendera en vecka i grekland i september. imorgon vankas det jobb till söndag, men sen är jag ledig fram till onsdag och det är inte alls dumt, tråkigt bara att hjärtat jobbar så får väl umgås med våra små djur antar jag och flyttlådorna kanske :). ikväll ska jag bara njuta av min flickväns närhet och släcka ner och sätta på en skräckis, "intruders eller seconds apart" det är den stora frågan de. kvinnan i mitt liv får välja :). 
 
må erkänna att man fortfarande inte har förstått att man faktiskt ska få ett barn, tycker att det är helt otroligt underbart och jag är verkligen lyckligast på jorden. jag undrar bara när jag verkligen ska inse och förstå att min underbara flickvän ska föda mitt barn. det kan ju fan inte bli mer fantastiskt än så. magen börjar ta form och frugan börjar må bättre :) åh jag vet inte vad jag ska skriva men jag är i alla fall toklycklig, jag ska bli mamma i januari 2013! ska verkligen bli en spännande resa det här men jag önskar så att det vore typ december nu. tur är väl att tiden kommer gå fort här nu, mycket på gång i våra liv och det är stressande men roligt :). 
 
if you don´t live for something you'll die for nothing
 
 
bilden visar v.12+1 <3

- happy birthday

Kategori: Allmänt

2012-03-27 så åkte vi iväg för att hämta hem dig, ganska ivriga och en stor nyfikenhet. väl framme möts vi av ditt skall och din oro och jag föll direkt. det har varit väldigt mycket under den lilla tiden du har varit hos oss men vi hade inte räknat med något annat, det var ju givetvis  en omställning för dig och även en stor rädsla över att återigen få ett nytt hem "vilka kommer jag till nu, kommer dem vara snälla emot mig" hm ja jag kan förstå dina tankar. idag fyller du 5 år och vi ska ge dig dem bästa åren någonsin, aldrig mer ska vi låta dig bli illa behandlad, aldrig ska vi vara elaka utan anledning, du har satt dig  så djupt i våra hjärtan lilla tindra och där kommer du att få stanna :) hipp hipp hurra hurra hurra på din dag våran fina lilla tok! <3 
 

- happiness is complete

Kategori: Allmänt

OJ, var ska jag börja :o det finns så mycket att skriva, lite för mycket för jag vet inte alls var jag ska börja MEN jag ska bli mamma och jag kan inte finna ord över min lycka, den är ta mig fan total! min fästmö ska föda mitt barn, mitt första barn och jag kan inte längta mer än vad jag gör. många känslor i kroppen just nu och att se min underbara flickvän växa är helt underbart, att se vårat kärleksbarn växa inom henne kan inte bli mer underbart, snart är det även bara en månad kvar tills flytten sker, allt på en och samma gång :) mycket som händer i våra liv just nu och det kan inte bli bättre, jag är tokkär! sådär så det pirrar i hela kroppen, kanske till och med nykär.. ja det tror jag! äh, jag kan inte skriva mera.. det är för mycket känslor, för mycket som har hänt under en kort tid så jag vet inte alls hur jag ska formulera mig eller var jag ska börja. är ni mer nyfikna på oss så tycker jag absolut att ni ska följa oss på http://makingababy.blogg.se/
 
- LYCKAN BLEV TOTAL!
 
 
 

- 2012.07.04

Kategori: Allmänt

Det har varit en lång lång dag, börja väl med att jag gick av jobbet imorse och vandra hem i sol sol sol och direkt så tog jag en promenad med Tindra sen hoppa jag faktiskt under täcket och myste med min saknade flicka, som jag hade saknat henne! råka givetvis somna en stund men de var välbehövligt efter en strulig natt på jobbet. Hjärtat drog sedan iväg till jobbet, eftermiddagsvecka som gäller men de är en jävla massa övertid nu :/ blöh! hon kommer inte hem förens efter 02:00 inatt, slutar egentligen 23 och så var det i måndags också och även imorgon. Tycker det är plågsamt eftersom vi jobbar om varandra såpass mycket. I måndags så släpa syster yster med mig till Skövde för att inhandla lite fräg och tapeter till hallen och köket. Så vi började måla och måla sen idag eller nu i afton så har jag varit över och tapetserat åt henne :) blev så tjusigt så! Nä nu får du allt komma hem min kära.
 
Resultat efter målning och tapetsering hos syster!
- Kökets nya tapet
 
- Hallen var typ mörk grå innan så den fick bli vit med lite tapet!