partofmylifee

- blev med nya telefoner

Kategori: Allmänt

Lämnade in min htc desire hd för ett tag sen för att den hade tackat för sig, igår åkte vi tillbaka för att hämta telefonen och då hade försäkringsbolaget skickat den senaste htc one x istället eftersom min inte gick att laga och även hade utgått. den nya htc one x verka riktigt grym faktiskt men den fick lilla syster och jag förlängde mitt abonnemang och tog en iPhone 4s istället, hade iPhone 3 förut och kände allt att jag hade saknat de lite så en sådan fick de bli, väldigt nöjd med htc också så man blir lite kluven men jag är nöjd. har levt utan smartphone över 2 veckor och fy vad handikappad man känner sig, man kan ju inte göra ett skit verkligen så nu är jag banne mig hel igen haha :)
 
I afton så åkte jag siss och tindra iväg till Skara för att köpa en hundsäng, och jösses vad tindra är nöjd nu :) hon ogillar att ligga på golvet eller på bädden på golvet hon vill gärna ligga lite högre upp, antar att hon vill ha bättre koll över läget :) så nu har hon fått en kanon mysig hundsäng som hon tokgillar. toppenköp!
 
 

- makes a smile when the air is heavy

Kategori: Allmänt

 

- 18 dagar

Kategori: Allmänt

Ja, rubriken får tala för sig själv. stressen ökar och jag vet inte alls var jag ska börja men det ordnar sig :) det är blandade känslor över det hela men mest av allt så ska de bli så fruktansvärt skönt att komma till något helt nytt, vara anonym och börja på en helt ny kula med min underbara familj. Att lämna allt kommer  givetvis bli väldigt tufft men jag behöver det här och det kommer bli så jävla bra :) 18 dagar så åker vi och lämnar de mesta bakom oss!