partofmylifee

- today is your day

Kategori: Allmänt

har varit dålig på att skriva nu ett tag men ibland finner man ingen lust bara :) men idag tänkte jag slänga in ett inlägg i alla fall :). äntligen helg som jag har längtat efter men imorgon vid 15 går jag på ett dygnpass inom vården men lite helg fick jag ändå, man ska vara glad för de lilla. idag har det varit en tankespridd dag, det är min mormors dag idag och jag önskar sååå att hon kunde vara med oss här idag på sin födelsedag, hon skulle ha blivit 66 år idag, du lämnade oss alldeles för tidigt men jag hoppas att du har de bra uppe bland alla änglar och tittar ner på oss ibland & ikväll har vi varit uppe vid kyrkogården och tänt ljus för dig. saknar dig massor! Ikväll blir det bara mys och tv, lite trött i själen så det är skönt att bara ligga i soffan och vara med mitt hjärta och våra pälsisar <3
/R

- snart dags för äventyr

Kategori: Allmänt

Ger oss strax ut på vägarna och ska hitta på lite bus, ska bli spännande :)!
/R

- land & skog

Kategori: Allmänt

när vi vakna i morse så sken solen och humöret blev på topp, tog med mig katterna ut på balkongen och bara va en stund innan det var dags att väcka mitt söta lilla monster. var dags att packa resväskan och sticka ner till stan och göra lite ärenden, sen gick vi till stationen och påbörja dagens resa mot gävle som vi såg fram emot tills det blev en ren mardröm, vilken jävla skit resa! vi klara oss fint till Enköping där vi skulle göra ett byte till buss mot uppsala där vi senare skulle byta till tåg till slutstationen Gävle, men givetvis så var bussen sen och när den väl kom så fick vi inte åka med, bussen var full och där står vi med bokade biljetter för 1600:- och har ett tåg att passa :0 jovisst vettö, sluta med att vi missa de förbannade tåget till Gävle och fick sitta i Uppsala över 2,5h, oerhört roande meeeen jag får ju inte glömma att vi fick varsin check på pressbyrån på 25:- för besväret hahaha skrattretande och det räckte inte ens till en jävla korv med dricka men tack ändå! satte oss på någon uteservering och tog en öl och invänta de förbannade tåget, men nu är vi i alla fall på plats och de bör man väl vara glad för antar jag :) blir lite chill nu och sen sova för imorgon vankas det 80-års kalas med babes släkt :) /R

- heat and sun

Kategori: Allmänt

idag kan man ju inte vara annat än nöjd, solen lyser och värmen kommer ikapp :) dagen har mestadels bestått av balkong häng och spring i tvättstugan. snart är det dags för jobb och när jag går hem ikväll så tar jag helg, känns lite lyxx :) imorgon är det dags att sätta sig på tåget med babe och åka uppåt i landet för en helg. hoppas verkligen solen och värmen håller i sig. slängde i lite hårfärg i håret igår kväll, blev en liten mörkare ton än vad jag hade innan så det blev väl toppen, lite kluven om jag ska bli lite ljusare mot sommaren eller inte, återstår att se antar jag.
/R

- balkong häng

- wednesday, donations and job

Kategori: Allmänt

veckan verkar gå fort den här gången, helt okej :) igår så blev de en gofika med hjärtat, carro & johanna som var tok myys. sen var det ju givetvis dags för att sticka till jobbet och babe var duktig och gick till gymet. igår var vädret helt underbart, ville bara vara ute men ibland får man väl bara bita i det sura äpplet. idag är jag väldigt trött,  vi har ju börjat och kolla på desperate houwsewives first season, kära syster var ju här och lämna alla boxar hon hade och det verkar bli en hel del men det är bara roligt. ska snart kamma mig och ta på mig lite kläder och vandra till sjukhuset, idag är det redan dax för nästa blodgivning och det går tusan fort mellan gångerna hehe fast det gör de väl inte egentligen inte men tiden har gått konstigt fort. blodgivning är en bra sak, fler borde ge bort lite blod :) får hoppas att jag mår bra efteråt, hatar när jag blir illamående och snurrig men de går ju som tur över. något annat roligt lär väl inte ske idag mer än jobb eller jo jag ska ju slänga i lite färg i håret ikväll med för igår klippte vi mig lite :) underbart att vara nyklippt.
/R

- train - drive by

Kategori: Allmänt

On the other side of a street I knew
Stood a girl that looked like you
I guess that's deja vu
But I thought this can't be true
Cause you moved to west L.A or New York or Santa Fe
Or where ever to get away from me

Oh but that one night
Was more than just right
I didn't leave you cause I was all through
Oh I was overwhelmed and frankly scared as hell
Because I really fell for you

Oh I swear to ya
I'll be there for ya
This is not a drive by
Just a shy guy looking for a 2-ply
Hefty bag to hold my love
When you move me everything is groovy
They don't like it sue me
The way you do me
Oh I swear to ya
I'll be there for ya
This is not a drive by

On the other side of a downward spiral
My love for you went viral
And I loved you every mile you drove away
But now here you are again
So let's skip the "how you been"
And get down to the "more than friends" at last

Oh but that one night was still the highlight
I didn't need you until I came to
And I was overwhelmed and frankly scared as hell
Because I really fell for you

Oh I swear to ya
I'll be there for ya
This is not a drive by
Just a shy guy looking for a 2-ply
Hefty bag to hold my love
When you move me everything is groovy
They don't like it sue me
The way you do me
Oh I swear to ya
I'll be there for ya
This is not a drive by

Please believe that when I leave
There's nothing up my sleeve but love for you
And a little time to get my head together too

On the other side of a street I knew
Stood a girl that looked like you
I guess that's deja vu
But I thought this can't be true
Cause...

Oh I swear to ya
I'll be there for ya
This is not a drive by
Just a shy guy looking for a 2-ply
Hefty bag to hold my love
When you move me everything is groovy
They don't like it sue me
The way you do me
Oh I swear to ya
I'll be there for ya
This is not a drive by

- weekend, babysitting and job

Kategori: Allmänt

då var snart ännu en helg över och fort gick den också, helgen har faktiskt varit riktigt bra :) i fredags efter jobbet så kom våran lilla plutt som skulle vara hos oss hela helgen, alltid lika roligt när han kommer. man blir lite extra lycklig då. vi gick och handla lite gott inför helgen och bara tokmyste hela kvällen och plutten slocka ganska tidigt och sov ännu längre på lördag så man fick sig en rejäl sovmorgon och det är ju absolut ingenting man räknar med så det var guld värt så det tackar vi för melker :). vi började med lite frukost och sen lek, sen var det dags för mig att varandra mot jobbet där jag skulle utföra ett dyngspass, hjärtat och grodan följde mig så det blev en liten promenad på köpet. jobbet gick super bra, trivs som fisken i vattnet där. efter jobbet gick jag hem och då hade grodan åkt hem till sin mamma och pappa och jag hittade en sovandes tjej på sängen, jobbigt de där med barn tydligen ;) ikväll har vi varit och solat en sväng + en liten promenad. nu sitter jag i soffan nyduschad och inväntar alla bra program som går ikväll, lite besviken dock att det inte är någon wallander men men :). imorgon är det en ny vecka med jobb, hoppas att det blir fint väder i veckan för känner ett stort sug efter en premiär grillning faktiskt, vore något så det ska jag tjata på frugan om att jag vill ha.
på fredag ser det ut som att vi ska sätta oss på tåget och tillbringa helgen uppe i norrland, 80års kalas och grejer :) blir nog väldigt trevligt tror jag.
nä nu ska jag ta och poppa popcorn tror jag och hoppas att tösa kommer ut ur duschen snart, hon skulle nog kunna bo där inne tror jag, tokigt!
hoppas ni har haft en bra helg
/R

- världens finaste kille

- vart tog tiden vägen

Kategori: Allmänt

gör ett litet snabbinlägg här nu, min vän och arbetskollega har släppt en ny låt idag :) alltid lika bra så ta och lyssna! :)
återkommer nog med ett inlägg eller två i helgen

- lyckan i la

Kategori: Allmänt

idag har det bara varit jobb på schemat sen yrade jag runt lite överallt med kära mor. mitt snorande gör mig verkligen trött och matt, blöh men jag hoppas verkligen att det går över snart. fick även hoppa över träningen idag så att det inte blir värre. alltid lika skönt att komma hem till frugan efter en piss dag på jobbet, åt lite god mat och prata lite skit, det trivs jag med :). nu ikväll så har vi kollat på premiären av lyckan i LA och det var faktiskt helt okej, skulle verkligen vilja besöka LA men däremot skulle jag inte vilja leva deras "fina" liv som många andra drömmer om men det funkar alltid att kolla på i alla fall. på tal om något helt annat så vill jag verkligen ha sommar nu! shorts, t-shirt, tygskor & ett par brillor och även en massa grillning och massa god öl, det slår ta mig fan aldrig fel. resten av veckan blir de jobb,tvätt,städ osv osv och när helgen äntligen kommer så ska jag jobba återigen men de blir alltid bra när man kommer på plats :).
/R
- lyckan i la flickorna

- where is the wonderful sun

Kategori: Allmänt

sitter här i köket och funderar lite, jag har ätit min jordgubbs youhurt och druckit mitt vatten och nu sitter jag här och blegar ut och insåg precis att solen inte lyser idag och hur det påverkar mig. det är lite halv grått och tråkigt och inte blir jag piggare över det. om jag har tur så kanske solen kommer tillbaka en annan dag, blir lite mer hoppfull av de och inte lika trött :P anyway.. igår kom våran lilla roos på mys och det var toppen :) blev massa tacos och tjat, super trevligt så de får vi göra om igen inom kort. hon hade även med sin hund Hakka, väldigt intressant eftersom våra katter aldrig har träffat en hund innan och våran älskade Tiger är ju inte som alla andra barn så att säga men det gick verkligen toppen.
nä om man kanske skulle ta och sticka och jobba ett par timmar, i afton väntas även träning :) ska bli jätte skönt, bara hoppas att inte förkylningen påverkar.
/R
fina Hakka

- work

Kategori: Allmänt

sitter på jobbet och har lunch, fortfarande väldigt snorig så låter nog mer som en kratta än mig själv :) antar att det också går över tillslut. hjärtat hade gjort iordning en väldigt god matlåda också så de tackar vi för. 3,5h återstår av dagens jobb sen tänker jag vandra hemåt och kramas lite med min fru, sen kommer roos och då ska vi flöta mat och bara vara :) solen lyser och humöret är på topp.
/R

- great weekend

Kategori: Allmänt

helgen har varit toppen men som vanligt så går den lite för fort, veckan har mestadels bestått av feber och en massa snorpapper.
i fredags så tog vi det bara lugnt i soffan och kolla på tv, lördagen blev de lite mer stoj :) först åkte vi iväg till kära far på lite kalas för lilla syster som börjar bli stor. tiden går för fort ibland. fick en massa god mat + tårta så klart, resulterade givetvis i paltkoma. sen styrde vi bilen tillbaka mot m-town där vi svirade om till skjorta och kamma till oss för att åka iväg på avskeds fest för bästa Johanna som snart sticker till Cypern för jobb i 6 månader, lycko önskingar till dig! förkröket var självklart toppen och ölen rann ner fint i strupen. sen vingla vi vidare mot kg5 och där var det tydligen schlagerparty med liveband vilket var riktigt grymt :).
idag har det däremot inte skett mycket, men så brukar de väl bli efter en hård utekväll.
i afton har vi haft söndagsmys med lite god plockmat och långfilmen Taken, den är verkligen sevärd!
nu tänker jag ta mitt hjärta och dejta kuddarna, imorgon är det ny vecka med nya möjligheter och vi startar dagen med lite jobb. På kvällen kommer våran lilla Roos på tacos och en jäkla massa skitsnack kan jag tänka mig. kommer bli aweesome.
night night / R
- jocke, sandra & carro
carro & kungen
- carro & babe
- sandra, carro & babe
- sångerskan från livebandet
- kvällens myys

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt