partofmylifee

- våra fina t'n! <3

Kategori: Allmänt

nämen hallå, det var ett tag sen sist nu men jag har helt enkelt inte haft någon lust :) tänkte bara visa att jag lever i alla fall, njuter mestadels av det fina vädret som äntligen dykt upp + en massa jobb, ingen semester här inte men jag tycker nog att jag ska vara nöjd ändå med mitt jobbschema, finns dem som har det värre. midsommar och allt har varit och vi tillbringa den tillsammans med finaste familjen johansson, god mat och dryck blev det :). flytten närmar sig även, mindre än 2 månader kvar och jag tror det kommer gå fort dit. känner stressen ända hit o_O men de ordnar sig, de gör det alltid. måste boka lastbilar och kolla upp flyttstäd osv! känns tufft att flytta och städa på en och samma dag, tror det är nästintill omöjligt faktiskt så ett flyttstäd vore ju bara helt enkelt guld. tror nog att det är värt dem där tusenlapparna faktiskt, bara packa bära och dra :) ja men så får det nog fan bli! nu ska jag krypa ner i sängen tillsammans med mitt fina hjärta och mysa! två trötta arbetande kvinnor.
 
take care / R
 
våra fina t'n <3!
 
 
 

- fun day

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en bra och rolig dag, solen lyser fortfarande och vi stack iväg för att besöka den nya hundrastgården som har byggts här i våran lilla stan, jag siss & maria åkte iväg med våra pälsisar för att busa och leka, hundarna uppskattade verkligen de nya stället, mycket nya hundar kom och gick och alla kom överens, väldigt roligt att se så dit lär jag åka massa gånger, perfekt med bord och stolar som man kunde slappa vid i solen och titta när hundarna lekte och busade, efter några timmar så åkte vi hem till maria och fixa och dona lite. planterade blommar på balkongen och satte upp en ny lampa och lite så. hundarna stendog efter allt bus men än var inte dagen över, vi åkte iväg till sandviken här nu ikväll tillsammans med Desiré och hennes fina hund så dem fick bada, första gången Tindra bada idag faktiskt, hon har säkert gjort det med sina tidigare ägare (eller?) ja jag vet inte men bra gick det i alla fall så nu har jag en nyduschad mysig tjej här som ligger under filten och myser, kommer sova VÄLDIGT gott inatt. annars har det inte hänt så mycket, eller ja det har ju varit fullt upp hela dagen så nu sitter jag här i soffan och tänker på mitt hjärta som sliter på jobbet till 23:00 ikväll, duktig tjej! men nu är det dags att komma hem till mig tycker jag. nä mat, kan ju vara bra efter denna dag. glömt bort att äta så får väl kasta ihop något. känns lite skumt eftersom jag alltid brukar få maten serverad varje dag så undra ja om jag inte ska göra min tjej till hemma fru istället, tåls att tänka på det där! 
 
/R
 

- thirteen days

Kategori: Allmänt

behovet är fortfarande i närheten men inte så nära som det var tidigare, jag känner att avståndet blir längre och längre men tankarna påverkar fortfarande mycket och självklart synen. jag tycker att det har gått otroligt bra men jag erkänner att det har och är jobbigt. JAG SAKNAR MITT SNUS ja nu vet ni vad jag pratar om. det har gått 13 dagar sen jag tog min sista snus och igår så öppna jag en snusdosa och lukta och jag kände irritationen i hela kroppen över att jag vill men inte kan, jag har lovat och ja jag har faktiskt lovat och jag kan inte sjunka så lågt och bryta det löftet. SNART kan jag kalla mig helt snusfri, inte än men snart. ikväll blir det som sagt söndagsfilm som vanligt och ikväll väljer vi att se på en amrikansk dramakomedi från -04 som heter Helens små underverk. är lite halvt osäker på om jag har sett den men jag tror jag har missat de helt så de blir toppen. hoppas alla har haft en kanonbra helg btw & får en mysig söndag.

-

Kategori: Allmänt

haft en väldigt trevlig och lugn helg med besök från gävle, mycket trevligt :) snart ny vecka med nya möjligheter men först tänker jag ha söndagsmys med mitt hjärta, det är ett måste :) söndagsfilm och sådär! orkar inte riktigt skriva just nu, återkommer kanske senare så istället lägger jag ut lite kort sen ett tag tillbaka.

- kik-me

Kategori: Allmänt

För er som inte har kik-messenger så kan jag tycka att ni ska skaffa de :)
ladda ner appen och bli medlem, done! appen är gratis
'
Kik : partofmylifee
Insagram : partofmylifee

- the sun is back

Kategori: Allmänt

onsdag idag, helgen närmar sig och solen är här! hoppas den håller sig kvar bara för jag vill kunna vakna varje dag och det är jätte varmt, minst 25 grader i alla fall men frågan är om min önskan går igenom. sitter och försöker tagga för jobb och just nu går det inge vidare men de ordnar sig när man väl är där. mitt lilla hjärta har ju börjat jobba och jag är mycket stolt över henne, hon började nu i måndags så hon är inne på sin tredje dag och på tal om de så slutar hon nu :) det tråkiga är bara att vi går om varandra, när hon jobbar förmiddag så jobbar jag eftermiddag, det är mindre roligt för man ses inte alls mycket men 25e juni så drar mitt andra jobb igång inför sommaren och då blir de lite skillnad i alla fall, då jobbar jag dyngspass i stället + lite blandade tider. jobb jobb jobb, jag längtar till den sommaren jag faktiskt får typ 4 veckors BETALD semester, då jävlar kommer jag att fira! till helgen så får vi besök från gävle :) två vänner till frugan kommer på besök, kommer bli super trevligt. hoppas på fint väder så man kan vara ute och se sig omkring och hitta på lite kul med grill och öl kanske :) vem vet vem vet!
/R

- glad you came

Kategori: Allmänt

klockan ringde 06:55 och det var bara att ta sig upp och vandra ner till tvättstugan, vi kom sagt hem igår ganska så sent så det var mest bara bums i säng för hjärtats klocka ringde ja jag vet inte när, men TIDIGT för 05:30 var hon in till mig och sa hej då, duktiga tjejen :) nu sitter jag här i soffan nyduschad och ska strax springa ner till tvätten igen, 10:30 ska jag vara hos sjukgymnasten och träna eller nåt, nä men ska nog gå igenom hur de gått sen senast osv och kanske lägga på lite nya övningar, måste ju medge att jag fuskat lite men de blir nog väl tillslut :). börjar inte jobba förens 15:30 idag så de är en stund kvar tills dess :)
hoppas alla får en fin dag och en bra ny vecka!
/R
'
'
'

- every little breath, every little word, every little everything means something

Kategori: Allmänt

i onsdags så satte vi oss på  tåget och åkte upp till söderhamn,  till hjärtats mor och bror för att umgås och lite annat :) lilla tindra fick följa med oss och om jag ska vara riktigt ärlig så trodde jag faktiskt att det skulle bli kaos på tåget med henne och alla andra hundar som åkte med men hon skötte sig så otroligt bra, känns lite konstigt att det gick så bra, hon låg i sitt säte på sin filt och snutta på sin fina snutte, så jäkla söt! vi åkte ändå 5-6h med byten osv och de gick kanon. tack för det tindra, uppskattar matte :). igår så kom SOLEN, så underbart och den är även här idag också! igår var vi ute hela dagen och bara götta ute i gräset på trädgården. gick även en lång promenad igår, bla ner till Stenö som det heter, hur mysigt som helst! gick runt och kikade och tog lite fina kort. mysstund!
idag är det många som tar studenten, i alla fall i mariestad, skövde & gävle så jag vill gratta er som går ut idag :D GRATTIS! även våran underbara fina Morgan tar studenten idag, är så glad för din skull <3.
'
'
'

- I do not recognize myself, it makes me crazy

Kategori: Allmänt

för ganska länge sen så lovade jag min kära flickvän att jag skulle sluta med mitt snus som har hållt mig kär i många år nu, jag har inte velat inse att jag faktiskt har lovat att sluta men så var fallet och nu var snusen slut så det var bara att bita ihop igår kväll. nu har det gått ca 24h och jag är stolt över mig själv, trodde inte att det skulle vara såhär jobbigt. känns som att jag blir ett monster ibland och den känslan är otäck, riktigt otäck. mår dåligt inom mig, gör ont i hela mitt bröst. verkligen hur skumt som helst, tycker ändå att jag har klarat det bra än så länge. haha detta måste ju låta helt sjukt men för er som inte vet så levde jag med mitt snus ungefär dygnet runt och så var det verkligen, inte många timmar jag varit utan en snus. nog om det där jävla snuset, heja mig i alla fall! imorgon åker vi iväg några dagar och det ska bli guld! önskar bara att jag kunde få ha mina snus på tåget imorgon, nä fan hejsvejs!
'
:(

2012.06.03

Kategori: Allmänt

söndag och idag har inte hänt ett skit, var ute med maria förut med våra små söta monster och busa lite :) sprang lösa och lekte med pinnar, det är väl en perfekt söndag det antar jag. var och tvättade lite hos mor förut också, våran tvättstuga är VÄLDIGT ofta upptagen men det blir väl så när dem bor typ 10 stycken i en lägenhet. imorgon ska jag tillbaka till jobbet, känns både konstigt,jobbigt och skönt. gått hemma sen 2 maj nu, över 1 månad o_O hel tokigt! förtidig semester eller nåt, synd bara att inte mitt knä är bra än men det är väl bara att bita ihop nu antar jag! jobbar bara 2 dagar denna veckan för på onsdag ska vi iväg på lite äventyr :) skönt att komma ifrån stan en sväng. sitter och myser i soffan nu med min snutteplutt till söndagsfilmen "Ryktet går", kul film :)! hoppas alla hade en bra helg!
/R
'
- våran fina bustjej!
'
- Fina buskompisen

2012-06-02

Kategori: Allmänt

igår så var det dags för att syster yster skulle få flytta in i sin nya bostad så de var bara att försöka hjälpa till så gott som gick, kunde i alla fall stå och plocka upp saker åt henne i köket :) alltid något, får ju som sagt inte bära men dem klara sig fint utan mig. flytten gick väldigt fort och efter de så serverades korv med bröd och givetvis öl så några kalla öl slank det allt ner, lilla melker kom även på besök igår och tillbringa ett par timmar med oss, lilla goa skit! hans kära mamma fyllde 22 år igår och var iväg och hade lite roligt tillsammans med sin pappa på boda borg. STORT GRATTIS TILL DIG NADJA <3. annars blev det bara chill i soffan igårkväll.
'
- älskade stora syster <3