partofmylifee

- gott nytt år!

Kategori: Allmänt

jag  vill önska alla  en jätte trevlig nyårsafton & ta det lugnt, ikväll ska jag och frugan iväg på 3 rätters och massa mys :) kommer bli toppen verkligen! 2013 kommer verkligen bli det bästa året i hela mitt liv, det är mycket som kommer hända och min son kommer komma till världen vilket är helt fantastiskt :) vill inte vänta mera nu! nyårslöfte har jag också även bestämt mig för och det är faktiskt inte bara en sak, 2013 så ska jag verkligen kriga för att nå vissa mål som jag har i mitt liv. åh så bra det kommer att bli! jag hoppas att ni andra har något slags nyårslöfte, att ha mål här i livet är väldigt bra! som sagt jag vill önska er en riktigt grym kväll & natt och hoppas att 2013 blir tokbra för er också! pusspuss
 
 
 
 

- mini jul

Kategori: Allmänt

igår kom min mamma, systrar & låtsas pappa hit på besök över en natt för att fira lite jul med oss :) det var faktiskt första gången min mamma var här sen vi flyttade och såg hur vi bodde, min låtsas pappa var med och hjälpte oss med flyttlasset och även min stora syster som har varit här en gång efter med min lilla syster och firat lite halloween :). att min mamma inte har varit här och sett hur vi bott på 4 månader har givetvis varit lite tufft men jag klandrar henne absolut inte då jag vet att detta med min flytt tog hårt. men jag tror nog att hon har bearbetat det där nu, det var i alla fall jätte mys att få hit dom igår. vi gjorde ett litet julbord med massa gott och efter de dog väl nästan alla i soffa haha, sen blev de allt lite julgodis och lite annat. sen fick jag och hjärtat och vår lille plutt en massa jätte fina julklappar :), jätte glada blev vi då det var massa nödvändiga fina saker! tack ännu en gång fina familj. nu är det söndag kväll och imorgon är det nyårsafton & imorgon är det också bara 30 dagar kvar tills vår lille plutt ska komma ut till oss! 2013 kommer bli så fruktansvärt bra och jag ska se till att många bra saker kommer att hända. 
 
 
- en av våra fina julklappar
 
 
- vår lille plutt fick massor med fina saker, bland annat denna söta :)!
 
 
- trettio dagar kvar, kom till oss nu <3
 
- du är den vackraste jag vet <3!

- nytt år närmar sig

Kategori:

Vill passa på att önska alla en god fortsättning :)

- förlossningen

Kategori: Allmänt

ja idag har vi varit inne i Gävle på  förlossningen som vi nu har varit till varje vecka, varannan vecka tillväxtkontroll och andra veckan flödeskontroll. vi fick börja gå på det för ganska så länge sen faktiskt då dom upptäckte att vår lilla plutt var väldigt liten faktiskt och låg ca 30% för liten som mest och så höll de på ett tag men nu den senaste månaden har de verkligen vänt och våran lilla son vill äntligen växa till sig lite så idag var läkaren på förlossningen nöjd och vill inte ha tillbaka oss förens det faktiskt är dags som de är om 5 veckor, om 5 veckor är man mamma o_O ja vilken grej! idag på tillväxtkontrollen så såg det ut såhär; V.35+1, han låg på ca 2200g och ska ligga på ca 2600g. Endast -14,8%! Nu är det bara att vänta på att han kommer, våran älskade lilla grabb. ♥
 
idag pratade jag lite med min låtsas mamma och frågade i fall hon skulle vilja sy ett babynest till oss, verkar himla mysiga och bra och det sluta istället att vi hitta denna söta på nätet som vi ska få (: hoppas att vår lille plutt blir nöjd med denna sen!

- now you are an angel <3

Kategori: Allmänt

idag har det varit en tankespridd och sorlig dag. idag har vi varit nere i Göteborg på begravning och sagt ett sista förväl av vår fina morfar. begravningar är nog det värsta som någonsin existerat men samtidigt så fint, någonstans inom mig finner jag en glädje men framför allt en lättnad. nu vet jag att du mår bra, nu vet jag att du är lycklig och som jag tidigare har skrivit så var det ju så att min mormor gick bort i den hemska cancern för dryga två år sedan och det var då allt börja falla, livsglädjen du hade inom dig blev som bortblåst och det är svårt att förstå att något sånt kan försvinna så fort. i många fall så blir vi alltså människan så fruktansvärt egoistiska när saker och ting händer som kan vara svåra beslut i många fall och som vi har svårt att acceptera, vi glömmer faktiskt av att det är inte oss sjävla vi ska tänka på utan det är individen. människan är uppbyggd på ett ganska konstigt sätt men det är något vi aldrig kommer kunna ändra på, men jag tycker att man ska försöka tänka på den andres bästa i många fall för de är det som i slutändan spelar någon roll. efter begravningen så besluta vi oss för att besöka lägenheten en sista gång, det var så tomt och kallt. men doften av både mormor och morfar fanns kvar, i vanliga fall vid det här datumet så brukar vi nu vara där och fira jul och få god julmat av mormor och bara mysa. man saknar det!
 
ja det har varit en kämpig dag och givetvis fortsätter dagen så, men jag tänker inte ge upp jag tänker se till att det här kommer att bli bra helt enkelt. så lätt kommer ni inte att få vinna över oss era jävla idioter, ursäkta mitt ordspråk men ibland får man och speciellt när man blir sparkad på när man redan ligger ner och gör sitt yttersta för att saker och ting ska fungera, om man bortser från allt det tråkiga så är jag otroligt lycklig!
 
ikväll har jag i alla fall varit och hälsat på en väldigt saknad vän och det var väldigt trevligt måste jag säga, det där med att ha flyttat 35 mil bort från allt är inte så enkelt men jag trodde nog att det skulle vara värre. man märker ju vilka som faktiskt finns kvar och bryr sig! tack för en mysig kväll fina michelle <3
 
- jag älskar er min fina familj <3

- www.kingstreet.se

Kategori: Allmänt

- music

Kategori: Allmänt

 

- trettiotre veckor <3

Kategori: Allmänt

idag går vi in i v.33 full av glädje & lycka, veckorna går väldigt fort nu och den magiska stunden närmar sig med stormsteg. om 7 veckor är du beräknad att komma till vår jord där vi kommer ge dig allt vi har.
 
 
 
 
 
 
jag minns den här lilla tjejen mycket väl, vilket var ungefär 5 år sen då hon var med i Talang och vann hela skiten vilket jag förstår, magisk röst!
 

- world's most beautiful gift

Kategori: Allmänt

att bli förälder, ja var ska man faktiskt börja. känslan av att elin bär på mitt barn, vårat barn är helt fantastiskt och jag brukar få frågan "- men hur kom ni överens om vem som skulle bära barnet?" det var faktiskt inga konstigheter alls i vårt fall, elin ville mer än något annat bära barnet och jag kände inte de, jag fann inte den känslan. att jag ville ha barn, ja mer än något annat och jag tror att jag kommer känna den längtan efter att få bära vårt nästa barn (om vi kommer välja att skaffa ett till). ännu är förståelsen inte på sin plats över vad som faktiskt väntar oss, man sitter och tänker på det såhär så är de ju helt fantastikst att vi har fått den lyckan tilldelad men jag tror ändå inte att jag förstår, jag tror inte jag kommer att göra det förens jag hör elin skrika "- vatten har gått" haha då kommer jag nog börja förstå vad som faktiskt håller på att hända och speciellt inne på förlossningen. ja magiskt är det ta mig fan, det är svårt att beskriva och jag minns så väl i början utav allt så gick allt verkligen ALLT så otroligt sakta men nu sitter jag här i soffan och inser att det är bara 50 dagar kvar tills det är beräknat, say whaat! ja de där med tiden. låt det gå fort i alla fall för nu vill jag att vårt älskade barn ska vara här hos oss, jag önskar verkligen ALLA denna lyckan!
 
 

 

- mariestad & göteborg

Kategori: Allmänt

ja då var det färdigt och beställt, 19 december far jag hem till Mariestad över ett par dagar och det är väl inte direkt någon nöjesresa utan 20 december åker vi ner till Göteborg och tar farväl av min fina morfar som har lämnat vår jord. sen ska jag givetvis passa på att träffa lite nära och kära innan jag åker hem igen. man åker ju inte ner så ofta så man får passa på :) så nu vet ni att jag kommer vistas inom västra götalands län 19-22 december. 
 
 
 

- andra advent

Kategori: Allmänt

helgen närmar sig sitt slut och det har varit en väldigt lugn och skön helg, i fredags hade vi lite konfernas på jobbet med god mat och gott att dricka men jag var faktiskt inte alls långvarig, var hemma strax efter 20 tror jag, vet inte om jag ska vara stolt eller om jag ska skämas faktiskt men veckan har inte varit alls bra så jag behövde nog komma hem i tid till en efterlängtad fru och ett nystädat radhus :). nu har jag varit rökfri över 5 dagar och det känns verkligen jätte bra, ångesten i mitt bröst börjar att avta lite och jag känner mig helt enkelt redan renare. många stunder under dagarna saknar jag att röka lite extra mycket och det kan vara efter maten eller när man blir lite extra rastlös eller allmänt irriterad men de är bara att försöka få bort tankarna och jag lyckas ta mig fan, jag gör detta för vårt barns skull, jag vill inte vara en rökande mamma. idag firar vi in 2;a advent och det gjorde vi med en mysig frukost med lite tomtegrön, det är bra gott de och speciellt nu när julen närmar sig. nej nu ska jag se till att få lite mat i magen så söndagsmyset kan dra igång, beck blir de ikväll (som vanligt) :)
 
pusspuss!
 
 

- my beautiful angel

Kategori: Allmänt

inatt gick du den väg du länge letat efter, i två år har du sökt men din tid var inte inne, din längtan efter att få bli hel, att få känna kärlek och trygghet är nu här och äntligen är du där du har velat vara i två år, i himmelen med din älskade fru, min älskade mormor. jag kommer sakna dig morfar men jag vet att du har de bra nu.
vila i frid <3
 

 

- hej mitt vinterland

Kategori: Allmänt

fått ett par as nice vinterkängor av frugan i fredags, världens snällaste och världens skönaste sko :) nöjd tjej!
vintern är här och kallt som fan är det också! ska bli intressant hur detta kommer att sluta. vill att det ska bli jul nu så att min familj kan komma hit och hälsa på oss!