partofmylifee

- kärlek

Kategori:

- vecka tjugosju

Kategori:

Tiden står aldrig stilla men ibland går det snabbare och ibland inte, när man längtar och ser fram emot något så lyckas oftast tiden gå lite långsammare, så är i alla fall känslan man bär på :). Idag är det vecka 27 och vi längtar mer än något annat och tyvärr är bebisen underkänd för tillfället, en riktig mini bebis som väger 22% för lite just nu, skärpning får de bli men bra mår h*n i alla fall och det är huvudsaken :)

Hoppas allt är bra med er!

- haloween

Kategori:

- jag

- hjärtat ( makingababy.blogg.se )

 

ja här får ni bild på hur vi såg ut i helgen, fantasin var inte direkt på topp för min del så jag gjorde lite bara :) hade tänkt något helt annat egentligen men som vanligt så lyckas man ju alltid vara ute i sista sekund och hitta faktiskt inte dom sakerna som jag hade behövt men dessto bättre kommer det bli till nästa år :). hjärtats utklädnad tycker jag var helt jävla klockren i och med att hon faktiskt är gravid, fruktansvärt vidrig men himla rolig faktiskt. så det var faktiskt ett lyckat holoween firande. hoppas alla hade en trevlig helg :)

 

pusspuss!

- & så kom de

Kategori:

ja igår så nämnde jag att det bara var snön som saknades och imorse när man slog upp ögonen så var det VITT ute, så mysigt verkligen men nu under kvällen så börjar de försvinna och de jag hatar som mest börjar titta fram, jo SLASKET. fruktansvärt drygt att vara ute och traska i men förhoppningsvis så varar det inte så länge. vi får väl se helt enkelt. har varit KAOS ute på vägarna här omkring idag och värre lär det väl faktiskt att bli. helgen var jätte lyckad och även de lilla kalaset, vi klädde ut oss och hade väldigt trevligt med lite gott och även alkoholintag. trevligt att träffa lite folk :) 

 

har ni fått någon snö ännu?

 

 

 

- brr

Kategori:

Kylan är här, nu saknas det bara lite snö :). helgen är näst intill över och den har varit toppen verkligen. Skriver mer om de imorgon för nu ska jag krypa ner under täcket och kramas!

- helg & haloween

Kategori: Allmänt

efterlängtade fredag och konstigt nog så går timmarna lite extra sakta idag och så brukar det nog faktiskt vara. klockan 17:00 idag så går jag ut genom dörrarna och tar helg. ska bli väldigt skönt att slippa alla måsten för ett par dagar. i helgen är det FULLT upp verkligen, ikväll ska vi roa oss med storstädning och god mat och massa mys. det är en bra fredag de. inatt så kommer mina två systrar ifrån mariestad och ska stanna över hela helgen, det är lycka det! imorgon vankas det haloweenfest hemma hos oss med massa roligt folk, ska bli kul och speciellt att få dricka lite god öl. så i helgen kommer det bli fullt hus :) 
 
på tal om våran söta lilla bebis som ligger i magen så måste jag ju bara berätta att det är fruktansvärt sött när h*n hickar och det är ju inte lite och sällan utan mest hela tiden, kan inte vara  roligt :P 
 
pusspuss!
 

- tindra

Kategori: Allmänt

Idag bjuder söta lilla tindra på en riktig liten höstbild :) kylan kommer inpå och snön är även på ingång, nästa vecka skulle de nog bli lite om de inte blir ändringar. måste ju erkänna att jag längtar lite efter snön, myys!
 
 
 
 
 

- misslyckad undersökning

Kategori: Allmänt

som ni vet så åkte vi till stockholm igår för att besökta "tittut" och hade då väntat på detta i över 5 veckor, så väldigt spända och förväntansfulla var vi för att få göra denna undersökning. men lyckat blev det inte för h*n var envis och bestämd, låg alltså med ANSIKTET neråt. det är ju inte sant. det är typ det hela undersökning gick ut på att få se bebisen i 3D men det gick inte. elin fick hoppa och ha sig men h*n vägra verkligen VÄGRA lägga sig med ansiktet uppåt/framåt. snacka om less liksom, här tar man ledigt ifrån jobb och köper svindyra tågbiljetter och får inte se ett skit, unge alltså! så tyvärr har jag inte en enda bild eller något att visa er ifrån igår, 1700:- åt skogen!? nej, hon som gjorde undersökningen boka in en ny tid åt oss om 2 veckor. som vi alltså inte behöver betala för. så nu hoppas jag verkligen att klimpen kommer sköta sig den gången för det blir dyrt för dina stackars mammor! annars då, jotack det är bara bra, allt fler på jobbet åker på magsjuka och sådär, men snart är det helg igen! :)
 
pusspuss!

- Stockholm & v.26

Kategori:

Då sitter jag och frugan på tåget mot våran fina huvudstad Stockholm :) där ska vi tillbringa dagen med lite av varje och framförallt ska vi kolla på våran lilla klimp som fyller 26 veckor idag :) ska bli sjukt kul, bilder kommer garanterat upp senare under dagen. Annars då, jo jävligt skönt med en ledig dag fråga jobbet och bara kunna göra de man känner för :) toppen de! Wellwell jag återkommer senare. Pusspuss!

- sakta men säkert

Kategori:

Kylan kryper sakta inpå så nu börjar de faktiskt bli kallt, imorse såg jag folk skrapa rutorna och gräset glittra. Nu är vintern mycket nära så därför kryper jag under täcket och håller om min vackra tjej och blundar ett slag :) puss!

- instagram

Kategori:

Följ mig; partofmylifee

- tomorrow is the day

Kategori:

Imorgon är jag ledig från jobbet eftersom jag och frugan min ska ta tåget ner till Stockholm :) vi ska kika runt lite i våran vackra huvudstad men framförallt ska vi dit för att titta på våran fina klimp, en undersökning som vi båda är jätte förväntansfulla över, ska bli så roligt verkligen. Vi ska till en klinik som heter Tittut som är väldigt populär och blir allt mer omtalad för varje dag :) så imorgon ska vi dit och kolla lite.

För er som inte riktigt vet vad detta är:

man kan också välja på olika undersökningar som man vill göra & vi har då valt oss för denna:

 

 Premium 2D/3D/4D – 1700kr

Under den här undersökningen så gör vi en nogrann anatomigranskning av er bebis och tittar på antal foster, fostrets storlek, vikt och beräknad förlossningsdag. Vi lyssnar på hjärtslagen, beräknar mängden fostervatten samt moderkakans placering. Med hjälp av 3D/4D tekninken så kan vi även så detaljerat som möjligt titta på bebisens ansikte, händer och fötter. Under den här tiden så kommer ni att se er bebis som ni aldrig sett det tidigare.

I premiumpaketet ingår:

cd med 20 - 50 3D bilder, exakt antal beror på barnets position, samtrörliga videoclips

undersökningen inspelad på dvd (ca 30 min)

utskrivna bilder i svart/vitt (6 st) och i färg (4 st)

könsbestämning om önskas

en detaljerad ultraljudsrapport 

- kärlekens vägg

Kategori:

Störst av allt är kärleken <3

- känsla

Kategori:

Åh måste bara berätta att jag börjar få en riktig julkänskla inom mig och snart är vi faktiskt där :) mest längtar jag efter all god mat, och just lugnet som tar över hela kroppen. Jag hoppas att vi får en fin vit jul iår. Kanske är ensam om att känna såhär haha men så är det.

- lycka

Kategori:

God morgon gott folk :) måndag åter igen och jag hoppas att alla har haft en grym helg. Har intagit min plats på jobbet, dock börja redan min vecka igår men nog om det :). Idag är det en stor dag, innan har man givetvis räknat ner men nu tycker jag att det roligaste börjar, idag är det exakt 100 dagar tills klimpen är beräknad. 100 dagar är ingenting av det vi faktiskt har passerat hittills så jag är så jäkla förväntansfull och lyckan sprider sig i hela min kropp. Förståelsen är dock inte riktigt på plats ännu, men det kommer ju givetvis. Det är svårt att förstå att det faktiskt är så att vi ska bli mammor men när de väl är dags så lär man ju verkligen förstå. Är så tacksam över att det finns människor som vill hjälpa, människor som vill ge andra det finaste man kan få här i livet. En evig tacksamhet!

- du är hela min framtid

Kategori: Allmänt

kärlek är verkligen något helt underbart, hur en människas tillvaro och mående kan förändras så otroligt mycket tack vare en enda person, i mitt fall så är det min underbara flickvän som jag älskar mer än något annat på denna jord. att just hon kan få mig att må så bra, att just hon kan få mig att le på de där sättet som bara hon får mig att le, att just hon får mig att känna mig så trygg och bekväm. jag kan inte sluta tänka på hur mycket hon faktiskt har förändrat mig till en så sjukt mycket bättre människa, att hon har fått mig att faktiskt vilja sätta mål utan att behöva säga något. det räcker med att hon tittar på mig med den där blicken som bara hon kan ge mig med så mycket kärlek, jag vill ge henne allt jag har och kan. det är henne jag vill leva med och dela min framtid med. något mer som är otroligt är att hon väntar mitt barn, vårat barn. kvinnan jag älskar över allt annat ska snart föda mitt barn. ni kommer alltid vara lyckan i mitt liv och du kommer aldrig förstå hur tacksam jag är över att jag träffade just dig och att just du älskar just mig. som sagt kärleken är magisk!
 
jag hoppas ni tar vara på dom ni älskar för det tänker jag göra.
 

- mysig helg

Kategori:

Då var det lördagsnatt och det har varit en riktigt mysig dag/kväll. Svärmor har varit här på en snabb fika och lämnat min nya roliga leksak ;). Har varit tråkigt väder som resten av veckan så har mest varit tv, tv-spel, skratt, god mat och en bra film nu ikväll (johan falk) med massa gott tillsammans med min bästa och vår underbara vän. Imorgon ska jag jobba, jobba söndag? Ja så blir det, ska iväg till Stockholm med min fina på onsdag på lite äventyr så imorgon jobbar jag istället, smidigt att göra så istället för att missa en massa timmar, tycker i alla fall jag :). I fredags åt vi lite god plockmat och bara va vilket är väldigt skönt efter en veckas jobb + övertid. Jag förstår inte varför helgen jämt ska gå så fort "/ trist det där. Nästa helg vankas de fest, ska bli mycket roligt. Speciellt att mina fina systrar kommer hit och stannar hela helgen, saknar dom massor! Ne om man kanske ska dra sig mot sängen och blunda lite :) så får de bli, hoppas alla andra har en trevlig helg dom också :)

pusspuss!

- snart helg

Kategori: Allmänt

 

- svåra beslut

Kategori:

Då är klimpens fina vagn beställd & betald efter många svårigheter, vilken jävla djungel alltså men detta tror jag kommer bli hur bra som helst. Den har precis allt som jag ville ha + att vi även fick en grymt paket där allt ingick. Grymt :) imorgon är det fredag och våran favorit kille kommer på besök och ska sova över, som vi har saknat honom så imorgon blir det megamys, underbart!

- kärlek & längtan

Kategori:

Underbara fina lilla klimp, idag fyller du 25 hela veckor & nu återstår bara 15veckor tills du tittar ut till oss! Längtan är obeskrivlig <3

- vardagsrum

Kategori:

God afton gott folk :)
Idag är det lördag och det är tok härligt med lite helg, de håller ni nog med om tror jag. Idag har vi bara lagt fokus på vårat vardagsrum som faktiskt är färdigrenoverat nu, nya fina väggar. Vi har då gjort klart dom idag och pysslade även lite och städa :) nu är det egentligen bara lite små detaljer som ska tillkomma och lite roligt pyssel men än så länge är de gott som färdigt :). Nu ska vi strax ut i kylan på en mysig kvällspromenad med hunden och sen blir de bara mys i soffan. tänkte slänga upp lite kort på vardagsrummet också, men av en väldigt konstig anledning så ville dom inte komma upp här, kanske är för att jag bloggar genom telefonen, har ju fungerat tidigare men jag ska  försöka få upp dom lite senare i ett annat inlägg. men puss på er och trevlig helg.

- öronguld!

Kategori: Allmänt

 
så tokigt grym röst, jag får ro i själen :)

- Marriage <3

Kategori:

åh så underbart, igår kom vårt intyg på posten och vi kommer att få gifta oss :). Vilken grej alltså, det är svår att förstå men samtidigt så tror jag inte att det kommer att förändra våran vardag, vilket jag inte hoppas att den kommer för jag kan inte bli lyckligare tillsammans med min underbara flickvän :). Så som situationen ser ut just nu så kommer vi att boka in en dag då de blir av och det kommer bara vara vi två + två vittnen och anledningen till att det kommer bli på det här viset är för att vi som sagt väntar barn just nu och jag kommer då få adoptera klimpen och för att jag ska få göra de så måste vi alltså vara gifta (så idiotiskt) men så är lagen. Så vi kommer då gifta oss snart och börja förbereda alla papper och utredningar så det är färdigt tills klimpen kommer :). Varken jag eller Elin vill ju egentligen inte göra på detta sättet men så får de bli och vi kommer då välja att "förnya" våra löften fram mot sommaren för att få ett "riktigt" mysigt bröllop då vi även kommer bjuda in familj och vänner :) så gott folk var inte ledsna, det kommer allt en inbjudan om du förtjänar de ;) & vem vet, ett litet dop kanske sker på samma gång. Nu vet ni lite mer så snart kommer min älskade flickvän bära MITT efternamn, äntligen :D!

- true!

Kategori: Allmänt

 
Torsdag idag vilket betyder att helgen snart är här, ska bli så SKÖNT! Det har varit fullt upp sen i söndags eftersom jag då bytte jobb. mycket information och slit på få dagar men nu är man på banan igen och kommer köra tills jag stupar :) man ska ha mål mina vänner, mål mål mål! 
 
puss!

Ge mig helg & en kall öl

Kategori:

- 24 veckor

Kategori:

Idag går vi in i v.24, det har alltså gått 24 veckor av 40 :0. Helt jävla fantastiskt, lyckan är obeskrivlig & jag kan inte må bättre. Jag har världens bästa fästmö och kärleken som vi har finns det inte ord för, varje morgon vaknar jag med ett leende och kan verkligen inte få nog. Jag ser inget slut på våran kärlek och det är dig jag vill bli skrynklig tillsammans med.

- sanning

Kategori:

En bild säger mer än tusen ord och jaa, jag kan absolut hålla med om detta :)

Vad skulle ni välja?

- HAHA LYCKA!

Kategori: Allmänt

 
Som ni vet så bor ju jag numera uppåt i landet och det råkar faktiskt vara där brynäs håller till (tyvärr) men hur som helst, jag är så äckligt nöjd över att mina vargar verkligen käka upp skiten :D & ja, jag kanske är lite jävlig över det också men så blir de när alla brynäsare är så kaxiga! puss på er

- Rhodos

Kategori: Allmänt

 
 
 
Lite bilder från veckan i Rhodos, underbart!