partofmylifee

- great weekend

Kategori: Allmänt

helgen har varit toppen men som vanligt så går den lite för fort, veckan har mestadels bestått av feber och en massa snorpapper.
i fredags så tog vi det bara lugnt i soffan och kolla på tv, lördagen blev de lite mer stoj :) först åkte vi iväg till kära far på lite kalas för lilla syster som börjar bli stor. tiden går för fort ibland. fick en massa god mat + tårta så klart, resulterade givetvis i paltkoma. sen styrde vi bilen tillbaka mot m-town där vi svirade om till skjorta och kamma till oss för att åka iväg på avskeds fest för bästa Johanna som snart sticker till Cypern för jobb i 6 månader, lycko önskingar till dig! förkröket var självklart toppen och ölen rann ner fint i strupen. sen vingla vi vidare mot kg5 och där var det tydligen schlagerparty med liveband vilket var riktigt grymt :).
idag har det däremot inte skett mycket, men så brukar de väl bli efter en hård utekväll.
i afton har vi haft söndagsmys med lite god plockmat och långfilmen Taken, den är verkligen sevärd!
nu tänker jag ta mitt hjärta och dejta kuddarna, imorgon är det ny vecka med nya möjligheter och vi startar dagen med lite jobb. På kvällen kommer våran lilla Roos på tacos och en jäkla massa skitsnack kan jag tänka mig. kommer bli aweesome.
night night / R
- jocke, sandra & carro
carro & kungen
- carro & babe
- sandra, carro & babe
- sångerskan från livebandet
- kvällens myys

Kommentarer


Kommentera inlägget här: